Ξαφνική επίσκεψη; Ιδού πως θα τακτοποιήσεις το σπίτι σου στο «πι και φι»

Ξαφνική επίσκεψη; Ιδού πως θα τακτοποιήσεις το σπίτι σου στο «πι και φι»

Tips για να δείχνει άψογο

Τις τελευταίες ημέρες τεμπέλιασες λιγάκι και η ακαταστασία χτύπησε την πόρτα του σπιτιού σου. Οκ, σε όλες μας έχει συμβεί να μην έχουμε διάθεση να κάνουμε τίποτα. Τι γίνεται όμως όταν ξαφνικά χτυπά το τηλέφωνο και οι φίλες, οι συγγενείς ή οι γονείς σου θέλουν ντε και καλά να σε επισκεφτούν;


Πολύ απλά λες ένα ωραιότατο ναι και τρέχεις να μαζέψεις το χάος γιατί έχεις εμάς που θα σου δώσουμε τα καλύτερα tips για να το τακτοποιήσεις στο «πι και φι». Πάμε να δούμε πώς:

cozy-living-room-29 cb4dd

Μυρίζει τσιγαρίλα όλο το σπίτι; Με αυτά τα tips θα την εξαφανίσεις!


- Ξεκίνα από το χώρο του σαλονιού. Μάζεψε τα διάσπαρτα περιοδικά, στρώσε το κάλυμμα του καναπέ σωστά, τακτοποίησε τα μαξιλαράκια, άδειασε το τασάκι και πέρνα με ένα υγρό πανάκι το τραπεζάκι.
- Αν υπάρχουν στο χώρο ένα σωρό μικροαντικείμενα τα οποία δεν προλαβαίνεις να τακτοποιήσεις πάρε μια μεγάλη σακούλα και πέτα τα όλα μέσα. Κρύψε την σακούλα και φρόντισε όταν φύγει ο κόσμος να τα βάλεις όλα ένα-ένα στη θέση τους.
- Ξέπλυνε γρήγορα τα πιάτα και τοποθέτησέ τα στο πλυντήριο. Καθάρισε καλά το νεροχύτη και πέρασε με ένα υγρό πανάκι τον πάγκο της κουζίνας.
- Κρύψε στα υπνοδωμάτια ό,τι δε θες να δουν οι καλεσμένοι σου και κλείσε τις πόρτες τους.
- Καθάρισε γρήγορα με υγρά πανάκια το νιπτήρα και το κάθισμα της τουαλέτας. Ρίξε λίγη χλωρίνη στην τουαλέτα και ψέκασε με ένα αρωματικό σπρέι. Άλλαξε τη σακούλα με τα σκουπίδια!
- Τέλος, άναψε κεράκια και αρωματικά στικς στο χώρο του σαλονιού και τοποθέτησε πάνω στο τραπέζι γλυκίσματα ή φρούτα. Είσαι έτοιμη!

Μυρίζουν άσχημα οι πετσέτες παρόλο που τις έχεις πλύνει; Δες τι μπορείς να κάνεις!