Τα 4 πρώτα πράγματα που θα προσέξουν οι καλεσμένοι σου, όταν μπουν στο σπίτι σου!

Τα 4 πρώτα πράγματα που θα προσέξουν οι καλεσμένοι σου, όταν μπουν στο σπίτι σου!

Εσύ είσαι έτοιμη για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν;

Μετράμε αντίστροφα για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Τις ημέρες αυτές οι περισσότερες από εμάς τρέχουμε να τα προλάβουμε όλα. Να ψάξουμε συνταγές στο διαδίκτυο, να προμηθευτούμε τα απαραίτητα, να καθαρίσουμε το σπίτι, να μαγειρέψουμε νόστιμες λιχουδιές, να... να... να!


Στόχος μας; Μα φυσικά να μείνουν απολύτως ικανοποιημένοι οι καλεσμένοι μας. Αλήθεια μιας και τους αναφέραμε, ποια είναι τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν οι καλεσμένοι με το που μπαίνουν σε ένα σπίτι;

christmas party 918x516 6e462

Εσύ γνωρίζεις σε ποια 4 σημαντικά πράγματα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή;

1. Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί ένας επισκέπτης είναι η ζεστασιά και οι... μυρωδιές του χώρου. Φρόντισε να έχεις ρυθμίσει τον θερμοστάτη περίπου στους 20 °C αρκετή ώρα πριν καταφθάσουν οι καλεσμένοι σου. Ακόμη, μην ξεχάσεις να ανάψεις αρωματικά κεριά με αιθέρια έλαια που θα χαρίσουν στο χώρο σου ζεστασιά και φρεσκάδα.
2. Το δεύτερο πράγμα που παρατηρεί είναι η... τάξη και η καθαριότητα του σπιτιού σου, οπότε δώσε ιδιαίτερη βάση σε αυτά. Φρόντισε όλα να είναι στην εντέλεια και μην κάνεις τσαπατσουλιές – καθώς τις παρατηρούν όλοι!
3. Τρίτο και πολύ βασικό; Η περιποίηση! Με το που μπει ο καλεσμένος στο σπίτι σου θα πρέπει να νιώσει άνετα και φιλόξενα. Πάρε το πανωφόρι του, δείξε του πού να καθίσει και πρόσφερέ του αμέσως κάτι να πιει.
4. Τέλος, θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα το χώρο του μπάνιου. Σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι σου θα περάσουν από εκεί. Φρόντισε να μυρίζει καθαριότητα και φρεσκάδα και άφησε πάνω στον πάγκο αρκετές καθαρές πετσέτες για να σκουπίσουν τα χέρια τους. Αν θες να μυρίζει υπέροχα ο χώρος τοποθέτησε μερικά αρωματικά στικς ή άναψε μερικά ρεσό.

Διάβασε ακόμα

Christmas Decoration: Έξυπνες ιδέες για το χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού σου