Απαλλάξου από τις τρίχες του κατοικιδίου σου με αυτά τα tips!

Απαλλάξου από τις τρίχες του κατοικιδίου σου με αυτά τα tips!

Και.... τρίχες τέλος

Αν έχεις κι εσύ σκύλο ή γάτα σίγουρα μισείς ένα πράγμα και δεν είναι άλλο από τις τρίχες τους. Λατρεύεις το κατοικίδιό σου αλλά πραγματικά έχεις βαρεθεί να βρίσκεις παντού τρίχες του; Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα!

b271e576bb02336c41d7b873e467e83f 2d502

Ηρεμία και με τα παρακάτω απλά tips θα καταφέρεις να απαλλαγείς από αυτές:

1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να χτενίζεις το ζωάκι κάθε μέρα. Με αυτόν τον τρόπο θα ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να μαδάει διαρκώς και να αφήνει τρίχες στο πέρασμά του.
2. Φρόντιζε να το κάνεις μπάνιο τακτικά (με ειδικά σαμπουάν) και να ξεμπλέκεις τυχόν κόμπους στο τρίχωμά του.
3. Αν θέλεις να απαλλαγείς πλήρως από τις τρίχες σε καναπέδες και κρεβάτια, τότε απαγόρεψέ του να ανεβαίνει σε αυτά και μάθε του να κάθεται στο δικό του κρεβατάκι.
4. Αγόρασε ένα ρολό με κολλητική ταινία και πέρνα με αυτό τον καναπέ και τα μαξιλαράκια του.

ef9b6a9f7e50d002db49ac8578e6c9ff 13cf5


5. Όταν ξεσκονίζεις τα έπιπλά σου φρόντιζε να χρησιμοποιείς ένα βρεγμένο πανί στο οποίο θα έχεις ρίξει ελάχιστη ποσότητα baby oil. Με αυτό το tip θα παγιδέψεις τις τρίχες στο πανί στο πι και φι.
6. Μην ξεχνάς να σκουπίζεις τακτικά το σπίτι σου με ηλεκτρική σκούπα (ακόμη κι όταν δεν έχεις στρώσει χαλιά). Η ηλεκτρική σκούπα θα ρουφήξει τις τρίχες και δε θα σε παιδεύσει όσο η κλασική σκούπα. Προσοχή στο φίλτρο αέρα της, καθώς θα θέλει πιο συχνή αλλαγή.
7. Πέρνα τα χαλιά σου με ηλεκτρική σκούπα και σε περίπτωση που οι τρίχες επιμένουν, τότε απαλλάξου από αυτές χρησιμοποιώντας το λαστιχένιο γάντι που χτενίζεις το κατοικίδιό σου.

Διάβασε ακόμα

8 απλοί τρόποι για να απαλλαγείτε από τη σκόνη στο σπίτι