DIY: Φτιάξε εντυπωσιακές λαμπάδες μέσα σε χρόνο dt!

Ερμιόνη Σαρρή
DIY: Φτιάξε εντυπωσιακές λαμπάδες μέσα σε χρόνο dt!

Δες πώς θα αποκτήσεις τη λαμπάδα σου με ελάχιστα υλικά.

Η ώρα της λαμπάδας έφτασε! Νονές και νονοί όλου του κόσμου ενωθείτε και φροντίστε για ακόμα μία φορά να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τα βαφτιστήρια σας. Τι γίνεται όμως αν είμαστε κορίτσια κάπως μεγαλύτερα σε ηλικία (εντάξει, στη ψυχή νοιώθουμε ακόμα μικρές) και οι νονοί μας δε μας φέρουν την πολυπόθητη λαμπάδα; Θα τη φτιάξουμε μόνες μας και θα είναι μάλιστα και πολύ εντυπωσιακή.

Δε χρειάζεται ούτε χρόνος ούτε και κόπος για να φτιάξεις τη δική σου λαμπάδα και για αυτό δε χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αρκεί να προμηθευτείς με τα κατάλληλα υλικά και μέσα σε μόλις λίγα λεπτά θα τη δείχνεις σε όλους με μεγάλη υπερηφάνεια.

Υλικά:

Κερί σε ό,τι χρώμα θες
Ύφασμα
Μικρά διακοσμητικά (κορώνες, ονειροπαγίδες, ματάκια)
Κόλλα σιλικόνης

Εκτέλεση:

Παίρνεις τη μία άκρη της κορδέλας σου ( στις συγκεκριμένες λαμπάδες είναι μεταξωτή) και την κολλάς στο ύψος της μέσης περίπου.

Στη συνέχεια τυλίγεις την κορδέλα γύρω γύρω μέχρι το ύψος που θες και ξανακολλάς την άλλη άκρη με σιλικόνη.

Τέλος, με τη βοήθεια της σιλικόνης και πάλι, κολλάς το διακοσμητικό που θες (εδώ έχουμε ονειροπαγίδες) και η λαμπάδα σου είναι... έτοιμη!

12940933 1718616035046986 957865637 n 33720

Bonus tip: Αν θες μπορείς να κρεμάσεις το διακοσμητικό σου στοιχείο(μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες από εδώ) σε μία άλλη κορδέλα (ας είναι και σε άλλο χρώμα) και να τη δέσεις πάνω στη λαμπάδα. Έτσι θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Ευχαριστούμε τη σελίδα Mariza Ang για τις φωτογραφίες.