Tips για να μακρύνουν τα νύχια σας γρηγορότερα

Γωγώ Φούντα
Tips για να μακρύνουν τα νύχια σας γρηγορότερα

Τέσσερις απλοί τρόποι για να μην περιμένετε μέχρι το επόμενο μανικιούρ σας...

Zηλεύετε τις κοπέλες που έχουν μακριά περιποιημένα νύχια και μπορούν να τα βάφουν σε εντυπωσιακά χρώματα, αλλά δυστυχώς τα δικά σας δεν παρουσιάζουν και το ιδανικότερο θέαμα; Παρακάτω σας έχουμε 4 απλούς τρόπους ώστε να μακρύνετε τα νύχια σας σε χρόνο ρεκόρ!

Δώστε τους αίμα: Όταν απασχολείτε τα δάχτυλά σας πολλές ώρες της ημέρας τότε η κυκλοφορία του αίματος αυξάνεται με αποτέλεσμα το αίμα που φτάνει στα νύχια να είναι περισσότερο κάτι που τα βοηθάει να μακραίνουν πολύ πιο γρήγορα. Πιάστε τους ηλεκτρονικού υπολογιστές λοιπόν και πληκτρολογείστε ασταμάτητα.

Δώστε τους σχήμα: Εκτός φυσικά ότι δίνοντάς τους σχήμα τα βοηθάτε να μακρύνουν με συγκεκριμένο και ομοιόμορφο τρόπο, απομακρύνετε οτιδήποτε άλλο από την επιφάνεια του νυχιού με αποτέλεσμα η βάση του να φαίνεται μεγαλύτερη.

Καθαρισμός: Φανταζόμαστε ότι είναι αυτονόητο και το πλέον απαραίτητο. Θα πρέπει να λιμάρετε τα νύχια σας, να τα κόβετε και φυσικά να απομακρύνετε τα πετσάκια. Η χρήση σκληρυντικού είναι επίσης απαραίτητη καθώς τα προστατεύει από το σπάσιμο.

Για να μη σπάνε: Υπάρχουν γυναίκες που έχουν από τη φύση τους πιο ευαίσθητα και εύθραυστα νύχια. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία δεν έχετε παρά να φτιάξετε μία δική σας λοσιόν η οποία θα τα δυναμώσει και θα τα κάνει πιο ανθεκτικά. Θα χρειαστείτε:

2 κουταλιές βάμμα εκουιζέτου (βότανο)
1 κουταλιά λανολίνη
10 σταγ. αιθέριο έλαιο μύρου

Ξεκινήστε μουλιάζοντας τα χέρια για τουλάχιστον 5΄στο βάμμα εκουιζέτου. Στη συνέχεια αναμείξτε τη λανολίνη με το μύρο και με ένα βαμβάκι περάστε καλά τα νύχια σας.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να διατηρήσετε τα χείλη σας απαλά

Εναλλακτικές λύσεις όταν ξεμένουμε από καλλυντικά!

Κάντε τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα!