Πώς να αποφύγετε την έντονη εφίδρωση

Γωγώ Φούντα
Πώς να αποφύγετε την έντονη εφίδρωση

Mε απλά tips πείτε αντίο ιδρώτα!

Mπορεί να έχουμε συνδέσει τον ιδρώτα με το καλοκαίρι και τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι ούτε το χειμώνα μπορούμε να τον αποφύγουμε. Το βαρύ ντύσιμο και η θέρμανση σε όλους τους κλειστούς χώρους, κάνουν τα μάγουλά μας κατακόκκινα και τα ρούχα μας μούσκεμα, δημιουργώντας μας μία πολύ άσχημη αίσθηση. Εμείς σας έχουμε κάποια tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την υψηλή εφίδρωση αλλά και να νιώθετε φρέσκια και μυρωδάτη όλη μέρα...

1. Έχετε πάντα μαζί σας μία δεύτερη μπλούζα. Όποτε νιώθετε ιδρωμένη και δυστυχώς δεν προβλέπεται να επιστρέψετε σύντομα σπίτι, απλώς αλλάξτε μπλούζα.

2. Αποφύγετε τα ανοιχτόχρωμα ρούχα. Έχουν την τάση να αναδεικνύουν περισσότερο τον ιδρώτα και οποιονδήποτε λεκέ.

3. Έχετε πάντα μαζί σας υγρά μαντηλάκια μιας χρήσης αλλά και το αποσμητικό σας. Έτσι θα μπορείτε να φρεσκαριστείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή.

4. Προτιμήστε υγιεινά υφάσματα που αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και αποκλείστε εντελώς από την γκαρνταρόμπα σας νάυλον και συνθετικές ίνες.

5. Αποφύγετε αγχώδεις καταστάσεις. Όχι μόνο σας προκαλούν εφίδρωση, που είναι το λιγότερο, αλλά κάνουν γενικότερα κακό στον οργανισμό και την υγεία σας.

6. Τοποθετήστε στα επίμαχα σημεία ειδικά pads για τον ιδρώτα. Είναι ειδικά αυτοκόλλητα τα οποία απορροφούν τον ιδρώτα και προστατεύουν τα ρούχα μας. Για περισσότερη φρεσκάδα ψεκάστε τα με το αγαπημένο σας αποσμητικό.

Διαβάστε επίσης:

Τips για να ξεπεράσετε το hangover

Πώς να σιδερώσετε τα μεταξωτά σας ρούχα

Πώς να μη μυρίζει το σπίτι σας τσιγαρίλα