Πώς με φυσικές χειροποίητες συνταγές θα αντιμετωπίσετε τη βουλωμένη μύτη!

Πώς με φυσικές χειροποίητες συνταγές θα αντιμετωπίσετε τη βουλωμένη μύτη!

Γιατί με τα κατάλληλα tips αντιμετωπίζονται όλα

Βουλωμένη μύτη. Ένα τόσο συχνό σύμπτωμα, ειδικά τις χειμωνιάτικες μέρες. Σπαταλάμε μεγάλα ποσά και αγοράζουμε φάρμακα τα οποία έχουν εθιστικές ιδιότητες, τη στιγμή που μόνες μας μπορούμε να φτιάξουμε χειροποίητες συνταγές, οι οποίες είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές.

Πάμε να τις δούμε:


1.Βάλτε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει και ρίξτε μέσα μια χούφτα θυμάρι και το χυμό ενός λεμονιού. Αφού βράσουν, σκύψτε πάνω στην κατσαρόλα και εισπνεύστε τους ατμούς. 'Επειτα, βρέξτε το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Εναλλακτικά, μπορείτε αντί για θυμάρι και λεμόνι να δοκιμάσετε την ίδια διαδικασία βράζοντας φύλλα ευκαλύπτου.


2.Όλοι γνωρίζουμε τις ευεργετικές ιδιότητες του αλατόνερου. Διαλύστε ένα κοφτό κουταλάκι αλάτι σε ένα ποτήρι νερό και ανακατέψτε το. Έπειτα, πάρτε μια σύριγγα και ρίξτε με αυτήν το αλατόνερο σε κάθε ρουθούνι και εισπνεύστε. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία τουλάχιστον τρεις φορές τη μέρα.


3.Πριν πάτε για ύπνο, ρίξτε στο μαξιλάρι σας μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου, ευκαλύπτου. Ο ευκάλυπτος βοηθάει στην αποσυμφόρηση της μύτης σας.

Δοκιμάστε τα tips αυτά και ξεγνοιάστε!

Διαβάστε ακόμα:

Πώς να αντιμετωπίσετε μόνοι σας τον επίμονο πονοκέφαλο με τη βοήθεια της λεβάντας!

Πώς να σταματήσετε τον επίμονο λόξιγκα!

Πώς να σώσετε τα μάλλινα που «μπήκαν» στο πλύσιμο!