Πως να φτιάξετε τον τέλειο κότσο σε 1 μόλις λεπτό

Πως να φτιάξετε τον τέλειο κότσο σε 1 μόλις λεπτό

Τέλειο χτένισμα στη στιγμή

Τις μέρες αυτές που η υγρασία χτυπάει κόκκινο, τα μαλλιά μας φριζάρουν όσο ποτέ και κάθε χτένισμα που κάνουμε χαλάει στη στιγμή. Ποια είναι η καλύτερη λύση; Μα φυσικά ο κότσος. Δε μας απογοητεύει ποτέ, καθώς σε ό,τι κατάσταση και αν είναι τα μαλλιά μας πάντα δείχνει ωραίος και κομψός.


Τι γίνεται όμως όταν μερικές κυρίες δεν έχουν πολλά μαλλιά; Ένας μικρός κότσος, χωρίς όγκο δε μας γεμίζει το μάτι. Τι μπορούμε να κάνουμε; Η λύση είναι μία: να αγοράσετε το αξεσουάρ που θα σας λύσει τα χέρια. Μοιάζει με σφουγγαράκι, και έχει μια τρύπα στη μέση. Μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα με είδη κομμωτικής, καθώς και στα H&M. Στα H&M τα πουλάνε προς 2,95 ευρώ ανα τεμάχιο.


Πως το χρησιμοποιείτε;

Πιάνετε όλα τα μαλλιά σας σε αλογοουρά και τα δένετε με ένα λαστιχάκι. Έπειτα, τα περνάτε όλα μέσα από την τρύπα. Στη συνέχεια σκύβετε και αφήνετε τα μαλλιά σας να πάνε προς όλες τις κατευθύνσεις. Πιάστε με τα χέρια σας τις τούφες και περάστε τις μέσα στο σφουγγαράκι. Τις τελευταίες περάστε τις, τυλίγοντάς τις γύρω-γύρω ώστε οπτικά να φαίνεται πιο όμορφος ο κότσος. Φυσικά μην ξεχάσετε να στερεώσετε τις τούφες με τσιμπιδάκια τα οποία θα τα περάσετε κάθετα μέσα στον κότσο, για να μη φαίνονται. Ψεκάστε με λακ και είσαστε έτοιμες.


Τόσο απλά, ο τέλειος ολοστρόγγυλος κότσος στη στιγμή. Την επόμενη φορά που θα έχετε bad hair day, ξέρετε ποια είναι η λύση.

Διαβάστε ακόμα:

Δαγκώσατε ή κάψατε τη γλώσσα σας; Ιδού η λύση

Ιδού πως θα μακραίνουν τα μαλλιά σας, χωρίς να κουρεύεστε διαρκώς

Πώς να αντιμετωπίσετε τους μυϊκούς πόνους εύκολα και γρήγορα!