Τips για να βρεις το τέλειο τζιν για το σωματότυπό σου!

Τips για να βρεις το τέλειο τζιν για το σωματότυπό σου!

Ήρθε η ώρα να αναδείξετε τα ατού του κορμιού σας

Το τζιν είναι το απόλυτο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει έστω ένα τζιν στην ντουλάπα της. Συνδυάζεται με τα πάντα και μας σώζει όταν βρισκόμαστε σε στιλιστικό αδιέξοδο. Φυσικά δεν είναι όλοι οι τύποι τζιν για όλες. Θα πρέπει να ξέρουμε ποιο είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο σωματότυπό μας και να το επιλέγουμε. Σκοπός είναι να αναδεικνύουμε τα υπέρ της σιλουέτας μας! Μην ξεχνάτε ότι κάθε σώμα έχει τα όμορφα σημεία του που πρέπει να προβάλλετε. Τώρα για τα σημεία που χρειάζεται να καμουφλάρετε, το Queen είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πάμε να δούμε τι πρέπει να επιλέγετε ανάλογα με το σωματότυπό σας.


Σωματότυπος: Μήλο

To πρόβλημά σου είναι στην περιοχή της κοιλιάς. Ένα από τα ατού σου είναι τα πόδια σου. Ευκαιρία να τραβήξεις εκεί τα βλέμματα. Επέλεξε ένα skinny τζιν παντελόνι, το οποίο θα αναδείξει τα λεπτά σου πόδια και θα αποσπάσει την προσοχή κάποιου που σε κοιτάζει από την προβληματική περιοχή. Φυσικά καλό θα ήταν να αποφεύγεις τα ψηλόμεσα τζιν, τα οποία τονίζουν την κοιλιά σας. Από την άλλη και τα υπερβολικά χαμηλοκάβαλα παντελόνια θα εκθέσουν σε κοινή θέα την κοιλιά σου. Ένας μέτριος καβάλος είναι η ιδανική επιλογή.

Σωματότυπος: Αχλάδι
Ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με καμπύλες! Είσαι ζουμερή και hot; Επέλεξε τζιν κατηγορίας curvy, που πια όλες οι εταιρίες έχουν. Εφαρμόζουν άψογα και σε κολακεύουν. Απόφυγε τα ανοιχτόχρωμα τζιν ή αυτά που έχουν πολλές τσέπες, καθώς προσδίδουν όγκο. Προτίμησε σκουρόχρωμα, τα οποία θα αγκαλιάζουν ψηλά το πίσω μέρος του σώματός σου

Σωματότυπος: Κλεψύδρα
Στενή μέση και καμπύλες πάνω από τη μέση και κάτω από αυτή; Κανένα πρόβλημα. Επέλεξε ένα τζιν το οποίο είναι ελαστικό. Απέφυγε τα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια τα οποία είναι πολύ σφιχτά στη μέση. Ιδανικά είναι για εσένα τα τζιν τύπου δεκαετίας '70, καμπάνα τύπου, τα οποία θα ισορροπήσουν τις αναλογίες σου. Απέφυγε τα ανοιχτόχρωμα τζιν και επέλεξε σκουρόχρωμο με ελαφρύ ξέβαμμα στο κέντρο του ποδιού, ώστε να δίνει την ψευδαίσθηση του αδύνατου ποδιού

Σωματότυπος: Σωλήνας
Δεν έχεις καμπύλες. Το σώμα σου είναι μια ευθεία και νιώθεις ότι δε δειχνεις πολύ.. «γυναίκα»; Μην επιλέξεις τζιν τύπου jeggings που κολλάνε πάνω στο σώμα σου και θα σε δείχνουν ακόμη πιο αδύνατη. Προτίμησε ανοιχτόχρωμα τζιν με τσέπες, χρωματιστά τζιν ή ακόμη και τα boyfriend που προσδίδουν όγκο.

Διαβάστε ακόμα:

Britney Spears η κακόγουστη: Η πιο κιτς εμφάνισή της!

Τα πιο καλοντυμένα κοριτσάκια, είναι τα δίδυμα της Sarah Jessica Parker (photos)

«Κλέψτε» το super μοδάτο πουλόβερ της Miley Cyrus!