Μετατρέψτε τα παλιά σας T-shirt σε stylish μαξιλαροθήκες

Μετατρέψτε τα παλιά σας T-shirt σε stylish μαξιλαροθήκες

Εύκολα και γρήγορα, κάνοντας οικονομία και δίνοντας άλλο στυλ στο χώρο σας

Εδώ δεν χρειάζεστε και πολλά. Σχεδόν ανέξοδα μπορείτε να δημιουργήσετε, να το διασκεδάσετε και να αισθανθείτε περήφανες για το κατόρθωμά σας. Φυσικά δεν πρόκειται για τίποτα δύσκολο, αλλά δεν έχει σημασία. Το αποτέλεσμα μετράει.

Ανάλογα με τα γούστα σας πάντα και το στυλ του χώρου σας, επιλέξτε ένα παλιό T-shirt ή και ένα μπλουζάκι σε καλή κατάσταση το οποίο δεν φοράτε και προετοιμάστε το για ανακύκλωση. Τα ... υλικά της συνταγής δεν είναι παρά ένα μαξιλάρι, η τυχερή-άτυχη μπλούζα σας, βελόνα και κλωστή. Αν διαθέτετε ραπτομηχανή ακόμη καλύτερα. Προεραιτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και κουμπιά ή τρουκ.

Βάλτε το μαξιλάρι μέσα στο μπλουζάκι και μετρήστε το ώστε να περισσεύουν 2-3 δάχτυλα από το τελείωμα της μπλούζας και να υπάρχει ο ίδιος χώρος πριν ξεκινήσουν τα μανίκια, από την πάνω μεριά. Ύστερα τα πράγματα είναι απλά. Παίρνετε το ψαλίδι και κόβετε το πάνω μέρος με τα μανίκια και τη λαιμόκοψη. Επόμενο βήμα; Βελόνα και κλωστή και τρύπωμα. Δεν είναι απαραίτητο τα τελειώματα να είναι ραμμένα στην εντέλεια. Αρκεί να μην φαίνονται ανοίγματα. Για πιο φθαρμένο look μπορείτε να κάνετε ξέφτια αφού το ράψετε με το ψαλίδι. Να ράψετε ένα κουμπί στη μέση ή να βάλετε τρουκ στην επιφάνεια.

Καλό είναι να προτιμήσετε μπλουζάκια με στάμπες, εντυπωσιακές με απλικέ λεπτομέρειες, από συγκροτήματα, ακόμη και δαντελένια τοπ ή φλοράλ μπορούν να δώσουν άλλη όψη στο χώρο σας. Καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμη:

Η Coco Chanel γίνεται comic

Δείτε τον Marc Jacobs στον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο