Φτιάξτε το πιο stylish stand για σκουλαρίκια από ένα... τρίφτη!

Φτιάξτε το πιο stylish stand για σκουλαρίκια από ένα... τρίφτη!

Δεν φαντάζεστε τι μπορείτε να κάνετε με τα αντικείμενα που υπάρχουν γύρω σας

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε πολλά κοσμήματα. Ξοδεύουμε μια μικρή περιουσία και καταλήγουμε να τα ξεχνάμε καταχωνιασμένα σε κάποιο συρτάρι, σε ένα κουτί ή μέσα σε σακουλάκια. Τα κοσμήματα αν δεν τα βλέπεις τα ξεχνάς. Για το λόγο αυτό ιδίως τα σκουλαρία- τα οποία σημειωτέον είναι πολύ εύκολο να χαθούν- καλό είναι να τα έχουμε σε κάποιο εμφανές σημείο.

Πώς όμως; Αν ο χώρος μας γεμίσει σκόρπια και πεταμένα μπιχλιμπίδια δεν θα είναι και πολύ ενδιαφέρον το αισθητικό αποτέλεσμα. Υπάρχουν πάντα δημιουργικές λύσεις που θα δώσουν ανατρεπτική άποψη στο χώρο μας και θα μας λύσουν τα χέρια. Δεν χρειάζεστε και πολλά! Πάρτε έναν τρίφτη και ένα σπρέυ με χρώμα. Βάψτε τον με το σπρέυ και καλού κακού περάστε 2-3 χέρια για να 'κολλήσει' το χρώμα στις τρύπες και να γίνουν λιγότερο κοφτερές. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε περισσότερες αποχρώσεις.

Το αποτέλεσμα είναι λίγο σουρρεαλιστικό, αλλά δείχνει υπέροχο. Τοποθετήστε τον τρίφτη πάνω στη συρταριέρα σας και καρφώστε πάνω του όλα τα ζευγάρια με τα σκουλαρίκια. Αν έχετε πολλά, διαλέξτε δύο διαφορεικούς τρίφτες σε μέγεθος και σχήμα και τοποθετήστε τους δίπλα για ακόμη πιο funky αποτέλεσμα. Στις γωνίες τους μπορείτε να κολλήσετε γαντζάκια με φελό και χάντρες για να τους δώσετε μια vintage αίσθηση ή απλά να κόψετε φελό στη μέση, ακόμη και σε κυβάκια και να τους βάλετε ποδαράκια!

Καλή επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη:

Φτιάξτε στιλάτα ράφια από συρτάρια

Μετατρέψτε τα παλιά σας T-shirt σε stylish μαξιλαροθήκες

Πώς να φτιάξετε όμορφες θήκες για ρούχα από μαξιλαροθήκες!