Queen DIY: Stylish τσάντα παραλίας από πετσέτες μπάνιου

Queen DIY: Stylish τσάντα παραλίας από πετσέτες μπάνιου

Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και πρακτικά tips

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών- αν και από άποψη θερμοκρασίας έχει κάνει ήδη την άφιξή του. Πολλοί από εσάς σίγουρα ξεκινήσατε μπάνια στη θάλασσα και βρίσκεστε σε αναζήτηση των κατάλληλων αξεσουάρ για την παραλία. Από μαγιό, μέχρι πετσέτες και τσάντες.

Βρίκαμε μία στυλάτη, οικονομική και ενδιαφέρουσα λύση που συνδυάζει δύο από αυτά σε ένα. Ιδανική ιδέα για τις διακοπές που χρειαζόμαστε πολλά 2 σε 1 κομμάτια να μας λύνουν τα χέρια και να μην πιάνουν χώρο.

Με μία πετσέτα προσώπου και μία σώματος σε ίδιο χρώμα ή σχέδιο, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας στιλάτη τσάντα παραλίας που ξεδιπλώνεται και μετατρέπεται σε πετσέτα μπάνιου. Πώς;

Παίρνετε την πετσέτα σώματος/μπάνιου και την τοποθετείτε απλωμένη κάτω. Η πετσέτα προσώπου πρέπει να έχει μήκος ίδιο με το πλάτος της πετ΄σετας σώματος έτσι ώστε αν τις βάλετε κάθετα τη μία στην άλλη να μην περισσεύει. Αν παίρνετε πετσέτες από σετ, συνήθως έτσι είναι υπολογισμένες οι διαστάσεις.

Ράβετε τα πλαινά της πετσέτας προσώπου στα πλαινά της πετσέτας σώματος δημιουργώντας τσέπη και αφήνετε το μήκος της μεγάλης πετσέτας που περισσεύει να κρέμετε. Μετά το διπλώνετε μέσα στην τσάντα. Για χερούλια μπορείτε να ράψετε λωρίδες από ύφασμα.

Όταν πηγαίνετε στην παραλία απλά ξετυλίγετε το κομμάτι της πετσέτας από το εξωτερικό και γυρνώντας την από μέσα προς τα έξω, έχετε μια πετσέτα μπάνιου έτοιμη!

Untitled

Διαβάστε ακόμη:

Φτιάξτε το πιο stylish stand για σκουλαρίκια από ένα... τρίφτη!

Φτιάξτε στιλάτα ράφια από συρτάρια

Μετατρέψτε τα παλιά σας T-shirt σε stylish μαξιλαροθήκες