Πώς θα καταφέρεις να μη βγεις από το budget σου αυτά τα Χριστούγεννα!

Πώς θα καταφέρεις να μη βγεις από το budget σου αυτά τα Χριστούγεννα!

Θες να μείνεις χωρίς ούτε ένα ευρώ τον Ιανουάριο; Καλά, φανταστήκαμε!

Tα Χριστούγεννα έρχονται και τα καταστήματα σε περιμένουν να ξοδέψεις και ολόκληρο τον 13ο μισθό σου! Και φυσικά δεν υποστηρίζουμε πως πρέπει σε πιάσει η τσιγκουνιά σου την πιο ωραία εποχή του χρόνου, αλλά θέλουμεε να σε βοηθήσουμε να μην μείνεις χωρίς ευρώ τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς (κλασικό πρόβλημα όλων των γυναικών)!

Βάλε στοπ στα περιττά δώρα!
Δεν λέμε να μην αγοράσεις δωράκια για την αδελφή, την κολλητή, τον καλό σου ή τη μαμά σου... αλλά αν ζορίζεσαι οικονομικά φέτος βγάλε από τη λίστα σου συναδέλφους, γνωστούς και μακρινούς φίλους. Το νόημα άλλωστε της γιορτής αυτής δεν είναι να δίνουμε απλώς, αλλά τι δίνουμε σε ποιον και γιατί!

Κάνε μια λίστα και μείνε σε αυτή
Γράψε σε ένα χαρτί τι θέλεις να προμηθευτείς για σένα, για το σπίτι, για τους φίλους σου και όταν πας στα καταστήματα μην παρασυρθείς σε αυθόρμητες αγορές! Αγόρασε αυτά που λέει η λίστα σου γιατί μόνο αυτά χρειάζεσαι πραγματικά.

Ψώνισε και online
Κάναμε έρευνα και διαπιστώσαμε πως πολλά online καταστήματα δίνουν πολλές προσφορές σε ρούχα, παπούτσια και τσάντες αυτές τις ημέρες. Κάνε μια καλή έρευνα στα sites, που γνωρίζεις, και αγόρασε ρούχα για σένα και δώρα για τις φίλες σου διαδικτυακά. Ενημερώσου για τον χρόνο παράδοσης για να μην παραλάβεις την παραγγελία σου μετά την Πρωτοχρονιά!

Αγορές για το γιορτινό τραπέζι
Πρέπει να κάνεις σωστή έρευνα για τα καλούδια που θα μαγειρέψεις. Στις λαϊκές αγορές θα βρεις φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε πολύ καλές τιμές. Πάρε άδεια από το γραφείο και κατέβα στη Βαρβάκειο αγορά για να δεις τις καλύτερες προσφορές.

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ψήσισε σπίτι σου... σπιτάκι σου! Εμείς φέτος προτείνουμε τη θαλπωρή του σπιτιού από τα clubs. Όχι μόνο γιατί θα σε σώσει από περιττά έξοδα, αλλά γιατί η συντροφιά των δικών σου ανθρώπων δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Ζεστό σπίτι, κρασί, φαγητά, πόκερ στο ένα τραπέζι, αστεία με τις φίλες σου στο άλλο και αυτό είναι το ιδανικό σκηνικό για μια αξέχαστη βραδιά.

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους! Μία πραγματικά όμορφη και άξια νικήτρια διαγωνισμού ομορφιάς