Δείξε μου τι φοράς... να σου πω ποια είσαι!

Δείξε μου τι φοράς... να σου πω ποια είσαι!

Οι στιλιστικές αποκαλύψεις σου αποκαλύπτουν και τον χαρακτήρα σου!

Οι υποστηρικτές του φενγκ σούι, μετά από μελέτες υποστηρίζουν ότι τα ρούχα δεν εκφράζουν μόνο της αισθητική μας, αλλά εκπέμπουν και ιδιαίτερα μηνύματα, για κάθε "περιοχή" του σώματός μας. Σύμφωνα λοιπόν με το φενγκ σούι των ρούχων να τι πρέπει να θυμάσαι:

Tο στήθος αντιπροσωπεύει τις συναισθηματικές μεταβολές. Τα ρούχα λοιπόν με ανοιχτό ντεκολτέ δείχνουν τη διάθεσή μας να εκθέσουμε τον ψυχικό μας κόσμο, ενώ το πολύ κλειστό μπούστο εκφράζει το ανεξέλεγκτο συναισθηματικό ξέσπασμα. Τα πολύ φαρδιά ρούχα, από την άλλη, εκφράζουν το φόβο να φανούμε όπως είμαστε. Το φενγκ σούι συστήνει να αποφεύγουμε τα πολύ στενά ρούχα, γιατί μπλοκάρουν την ενέργεια, ενώ και τα φαρδιά πρέπει να ακολουθούν το σχήμα του σώματος.

H λεκάνη αντιπροσωπεύει τη γενετήσια ορμή, τον τρόπο που λειτουργούμε υποσυνείδητα. Τα πολύ στενά ή τα ρούχα με χαμηλή μέση (όπως τα χαμηλά παντελόνια, που είναι της μόδας) δείχνουν την τάση να προβάλλουμε αυτό το σημείο, υποδηλώνοντας την ανασφάλεια και το φόβο μήπως δεν μας "προσέχουν" οι άλλοι. Aντίθετα, η καλυμμένη με φαρδιά ρούχα περιοχή αποκαλύπτει την ανάγκη μας να κρύψουμε τη λεκάνη και ό,τι αυτή αντιπροσωπεύει.

Tα πόδια αντιπροσωπεύουν τον τρόπο που δρούμε και πραγματοποιούμε τους υλικούς στόχους μας. Για παράδειγμα, το παντελόνι δείχνει μεθοδολογία, λογική, κατεύθυνση. Ένα μακρύ φόρεμα ή μια φούστα υποδηλώνουν φαντασία, έμπνευση, συναισθηματικές επιρροές, αστάθεια στη δράση. Tα πολύ στενά ρούχα (κολάν, φόρμα, κολλητά παντελόνια) δείχνουν εύκολη συγκέντρωση, δράση χωρίς δισταγμούς, έλλειψη προσποίησης.


Διαβάστε ακόμη:

5+1 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις την παραμονή των Χριστουγέννων

Διάσημα αφεντικά...βγαλμένα από την κόλαση! Οι χειρότεροι εργοδότες στο Hollywood