Το Durex σε προ(σ)καλεί: «Γιατί να μην χαρίσεις κάτι διαφορετικό για αλλαγή;»

Το Durex σε προ(σ)καλεί: «Γιατί να μην χαρίσεις κάτι διαφορετικό για αλλαγή;»

Και σε στέλνει σε ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο στην Τοσκάνη! 

Αν ψάχνεις μια πρωτότυπη ιδέα για την ημέρα των Ερωτευμένων, το Durex έχει την τέλεια πρόταση: θέτει το ερώτημα «Γιατί να μην χαρίσεις κάτι διαφορετικό για αλλαγή;» και σε καλεί να μπεις στη σελίδα του στο Facebook και να πάρειςε μέρος στο διαγωνισμό διεκδικώντας ένα ταξίδι για δύο στη μαγευτική Τοσκάνη!

Η διαδικασία είναι απλή και παιχνιδιάρικη:

Από τις 16 Ιανουαρίου ως τις 31 Μαρτίου 2015, μπες στη σελίδα του Durex στο Facebook, πάτησε Like, και πάρε μέρος σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι μνήμης και ταχύτητας. Ανακάλυψε τα χρωματιστά προφυλακτικά Durex που κρύβονται μέσα στην καρδιά, 'ζευγάρωσέ τα' εγκαίρως μέσα σε 45'' και κέρδισε 5 συμμετοχές στην κλήρωση. Αλλά, ακόμα και αν δεν τα καταφέρεις η προσπάθεια και μόνο ανταμείβεται με μια συμμετοχή στην κλήρωση. Οι συμμέτοχες είναι απεριόριστες, ενώ αν θέλεις να μοιραστείς τον διαγωνισμό με φίλους σου, κάνοντας share, αυξάνεις ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες να είσαι η νικήτρια!

Οι πιο γρήγοροι κερδίζουν, μετά από κλήρωση, ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο στην Τοσκάνη και μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας κρασιών με φόντο ένα ιταλικό κάστρο!

Για περισσότερες πληροφορίες και όρους συμμετοχής μπες στις επίσημες σελίδες του διαγωνισμού
• Official facebook page: https://www.facebook.com/DurexGreece?ref=ts&fref=ts
• Official webpage: http://www.lovesexdurex.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Durex επισκεφθείτε το site www.durex.com ή την σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/Durex