Ποιός κέρδισε το ολοκαίνουριο Honda Civic στον μεγάλο διαγωνισμό της DPG Digital Media;

Ποιός κέρδισε το ολοκαίνουριο Honda Civic στον μεγάλο διαγωνισμό της DPG Digital Media;

Το πιο θεότρελο διαδικτυακό κυνήγι αναζήτησης που διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία η Honda με την DPG Digital Media, ολοκλήρωσε το ταξίδι του και νικητής αναδείχτηκε κατόπιν κλήρωσης ο Γεώργιος Γραμμένος, κάτοικος της συμπρωτεύουσας, οποίος κέρδισε ένα ολοκαίνουριο HONDA CIVIC.


Ο Γιώργος Γραμμένος «τσάκωσε» τον Mr Green, ακολουθώντας πιστά όλα τα στοιχεία που άφηνε πίσω του, και βοήθησε τον Αντώνη Φώτση να βρει επιτέλους το HONDA CIVIC του.


Ο μεγάλος τυχερός παρέλαβε το –δικό του πλέον- CIVIC από τα χέρια του Αντώνη Φώτση από τον εκθεσιακό χώρο της HONDA στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.ΕΒ.Μ.Ε. – Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της HONDA στην Ελλάδα.
Δείτε το video της παράδοσης – παραλαβής του HONDA CIVIC και εμείς να ευχηθούμε στο Γεώργιο Γραμμένο θερμά συγχαρητήρια και ασφαλή χιλιόμετρα!


Να σημειώσουμε ότι η Honda εμπιστεύτηκε την DPG για την ανάπτυξη και υλοποίηση μίας εξελιγμένης web εφαρμογής, που παρουσιάζει με μοναδικό και άκρως διασκεδαστικό τρόπο, όλα τα selling points ενός από τα πλέον αξιόπιστα αυτοκίνητα Diesel, του Honda Civic!


Όλη η ενέργεια υλοποιήθηκε μέσα από ένα εύχρηστο web app το οποίο σχεδίασε και υλοποίησε εξ' ολοκλήρου η DPG. Παράλληλα, η όλη ενέργεια, η οποία θα διήρκησε ένα μήνα, στηρίχθηκε επικοινωνιακά και διαφημιστικά από τα sites που η DPG Digital Media εκμεταλλεύεται εμπορικά.