Mercedes B-Class: Στυλάτη, σπορτίφ και εντυπωσιακή!

Mercedes B-Class: Στυλάτη, σπορτίφ και εντυπωσιακή!

Είναι από τις πιο hot αφίξεις, μαγνητίζει τα βλέμματα και είναι απολύτως... ερωτεύσιμη: η νέα Mercedes B-Class είναι πιο σπορ, εξελιγμένη και εξατομικευμένη από ποτέ άλλοτε!

Αυτό που μας αρέσει είναι πως έχει βρει την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στη λειτουργική σχεδίαση και την αθλητικότητα. Αυτή η γενιά της B-Class έχει ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση, πράγμα που το διαπιστώνεις στα πρώτα δευτερόλεπτα: από το ξανασχεδιασμένο μπροστινό τμήμα με τους προαιρετικούς προβολείς LED Υψηλής Απόδοσης μέχρι την εντυπωσιακή πίσω ποδιά.

Μια ματιά αρκεί για καταλάβεις πως η νέα B-Class είναι πολύ ιδιαίτερη. Η σχεδίαση του εξωτερικού είναι συνειδητά σπορ και αυτό τονίζεται περαιτέρω με τα προαιρετικά πακέτα και/ή με τις γραμμές σχεδίασης και εξοπλισμού. Φυσικά και το εσωτερικό της δεν θα μπορούσε να μην είναι το ίδιο εντυπωσιακό: η διάταξη είναι τόσο ξεκάθαρη ώστε ο οδηγός να μπορεί να συγκεντρώνεται σε κάτι ίσως όχι τόσο ελκυστικό, σίγουρα όμως πιο σημαντικό, την κίνηση!


Επιπλέον, δίνει περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης, πράγμα που φαίνεται στη μεγάλη ανεξάρτητη οθόνη 7-ιντσών για την κεντρική μονάδα, για παράδειγμα, ή στα πλήκτρα με εξελιγμένη εμφάνιση στον πίνακα οργάνων ενώ ένα ακόμα highlight είναι το νέας γενιάς τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και σχεδίασης 3 ακτινών. Γοητευτικά υλικά και χρώματα διατίθενται για τα διαφορετικά πακέτα και τις γραμμές σχεδίασης και εξοπλισμού - από υφασμάτινη ταπετσαρία Venlo ή κόκκινο δέρμα cranberry μέχρι μαύρο δέρμα RED CUT.

Η εξελιγμένη εμφάνιση συμπληρώνεται από επιλογές όπως ο ατμοσφαιρικός φωτισμός με LED σε δώδεκα διαφορετικά διαθέσιμα χρώματα, τα εξαιρετικά γοητευτικά διακοσμητικά στοιχεία και λεπτομέρειες όπως οι γαλβανιζέ διακόπτες σε ασημί χρωμίου για τη λειτουργία της ηλεκτρικής ρύθμισης των καθισμάτων.


Τη νέα Mercedes B-Class θα την βρεις σε 3 εξίσου υπέροχες γραμμές: Η Style δίνει έναν ξεχωριστό τόνο και ακτινοβολεί έναν αέρα αυτοπεποίθησης, η Urban αντιπροσωπεύει την αθλητικότητα και την εκφραστικότητα ενώ η AMG Line θα κάνει πάντα μια απαράμιλλα δυναμική εντύπωση!

Και κάτι ακόμα: ρίξε μια ματιά στη νέα καμπάνια χρηματοδότησης «Welcome ALL INCLUSIVE», γιατί είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να μπορείς να αποκτήσεις το αυτοκίνητο που επιθυμείς με ιδιαίτερα ελκυστικό επιτόκιο, αποπληρώνοντας το δάνειό σου εναλλακτικά σε 36, 48 ή 60 ισόποσες δόσεις + 1 τελευταία μεγάλη δόση (Balloon) η οποία ισοδυναμεί με την υπολειμματική αξία του οχήματος στο τέλος της χρηματοδότησης.


Με την αποπληρωμή και της τελευταίας ισόποσης δόσης έχεις τις εξής εναλλακτικές επιλογές:
1. Εξόφληση της τελευταίας μεγάλης δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος
2. Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης (Balloon) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν στην Τράπεζα κατά την περίοδο αυτή
3. Επιστροφή του οχήματος στο Διανομέα βάσει συγκεκριμένων προϋποθέσεων επαναγοράς

Επιπλέον, στην μηνιαία δόση περιλαμβάνονται οι εξής υπηρεσίες:

-Συντήρηση 2 ετών / Συμβόλαιο Συντήρησης Compact Plus
-Ασφάλιση 6 μηνών Mercedes-Benz Insurance Πρόγραμμα Silverstone
-Επέκταση εγγύησης 2 ετών / Mercedes-Benz Insurance Πρόγραμμα Basic
-Προστασία Δανείου

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να απευθυνθείς στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς Mercedes-Benz.