Έφηβη παραλίγο να πεθάνει από ανορεξία λόγω της ψύχωσής της με την Miranda Kerr

Γωγώ Φούντα
Έφηβη παραλίγο να πεθάνει από ανορεξία λόγω της ψύχωσής της με την Miranda Kerr

Πώς μία αρρωστημένη ψύχωση μπορεί να σε οδηγήσει ένα βήμα πριν το θάνατο

Η αλήθεια είναι, ότι πάντα θεωρούσα τη δύναμη της οικογένειας πολύ πιο μεγάλη σε σχέση με εκείνη των προτύπων που προβάλλουν τα περιοδικά και η τηλεόραση, όσον αφορά πάντα στην ψυχοσύνθεση και συμπεριφορά παιδιών και κυρίως εφήβων. Να όμως που τελικά, αποδεικνύεται ότι και τα πρότυπα παίζουν σημαντικό ρόλο, και δυστυχώς καμιά φορά καταστροφικό.

victorias-secret-models-anorexia f6dee

Η Christie Swadling λοιπόν, ξεκίνησε γύρω στα 16 της, μία παράξενη ψύχωση με τα αγγελάκια της Victoria's Secret, και πιο συγκεκριμένα με την Miranda Kerr, η οποία είναι και από τις πιο skinny που έχουν φορέσει τα διάσημα εσώρουχα. Δυστυχώς όμως, η ψύχωσή της άρχισε να γίνεται καταστροφική, μιας και στην προσπάθειά της να της μοιάσει, σταμάτησε να τρώει!

vs-models-anorexia 3e3a5

Το αποτέλεσμα ήταν να περάσει τα 17α γενέθλιά της στο νοσοκομείο, λόγω αδυναμίας και αφυδάτωσης. Όπως η ίδια είπε, οι γιατροί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς κατάφερνε να στέκεται όρθια ή ακόμα και να ζει! Μάλιστα, όλο αυτό δεν είχε επηρεάσει μόνο την Christie, αλλά και τους γύρω της και κυρίως την μητέρα της Fiona, η οποία κατηγορούσε τον εαυτό της για τα προβλήματα του παιδιού της.

miranda-kerr-anorexia a403f

Τώρα, στα 18 της η Christie, έχει αρχίσει να επανέρχεται, και το μόνο που θέλει, είναι να ενημερώσει τον κόσμο για την μάστιγα της ανορεξίας. Όπως βλέπετε, ακόμη και κάτι πολύ αθώο και μακρινό, όπως μία ομάδα μοντέλων, μπορούν να στείλουν λίγο πριν το θάνατο νεαρά κορίτσια. Άραγε θα γίνουν ποτέ της μόδας τα πιο υγιή κορμιά; Το ευχόμαστε πάντως.

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer εσύ; Το μεγάλο «φάουλ» της JLo που από ότι φαίνεται δε θα περάσει στο ντούκου

Mία μεγάλη συγνώμη στην Kylie Jenner: Βρέθηκε star που είναι ακόμα πιο... παραμορφωμένη

Οριστικό τέλος για το διάσημο ζευγάρι: Ποια star αλλάζει τους άντρες σαν τα... πουκάμισα;