Έρση Πυρίσυη: Μια γυναίκα στην κορυφή της L'Oreal Hellas

Έρση Πυρίσυη: Μια γυναίκα στην κορυφή της L'Oreal Hellas


Νέος αέρας φυσά στο τιμόνι της μεγάλης εταιρείας καλλυντικών L'ORÉAL Hellas με την ανάληψη των καθηκόντων της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου από την κα. Έρση Πυρίσιη, το ικανότατο στέλεχος από την Κύπρο που εργάζεται στον όμιλο από το 2001.


Από την 1η Απριλίου του 2015 η κα Πυρίσυη θα φέρει στην εταιρεία την τεχνογνωσία και τη λάμψη μιας εντυπωσιακής διεθνούς καριέρας που ξεκίνησε στον όμιλο Louis Vuitton LVMH και την Johnson & Johnson, συνεχίστηκε στην La Roche Posay για τη Λατινική Αμερική, τη Vichy στη Βραζιλία, τη Γενική Διεύθυνση του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στην Ολλανδία και αργότερα με τη La Roche Posay Γαλλίας. Η οικονομική κρίση βρήκε την νέα Πρόεδρο της L'OREAL HELLAS στη Γενική Διεύθυνση του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στην Ισπανία, ενώ αμέσως μετά η λαμπρή πορεία της την έφερε επικεφαλής του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στη Γαλλία. Τελευταίος της ρόλος, πριν την άφιξή της στην Ελλάδα, ήταν η Γενική Διεύθυνσης της Ζώνης της Αμερικής για τον κλάδο των Δερμοκαλλυντικών.


Βασική αποστολή της νέας Προέδρου και Γενικής Διευθύντριας, η οποία εκτός από τη διεθνή επιχειρησιακή εμπειρία διαθέτει βαθιά γνώση της Ελλάδας και των ανθρώπων της, είναι η δυναμική ανάπτυξη της L'ORÉAL Hellas σε έναν κόσμο που αλλάζει με κατακλυσμιαίες ταχύτητες, η ενίσχυση της δυναμικής παρουσίας της L'ORÉAL Hellas στην ηγετική θέση του κλάδου Καλλυντικών και η δημιουργία μιας νέας εποχής για τη μεγάλη εταιρεία .


Ας σημειωθεί ότι η L'ORÉAL Hellas αύξησε ήδη κατά 4,6% τον Κύκλο Εργασιών της το 2014, διεύρυνε τα μερίδιά της σε όλους τους κλάδους δραστηριότητας και πέτυχε τον συνεχή εκσυγχρονισμό και μετασχηματισμό της για να προσαρμοστεί στις συνεχώς μεταβαλλόμενες αγορές και τις ανάγκες και προσδοκίες των Ελληνίδων.


Μέχρι σήμερα, καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου ασκούσε ο κύριος Εli SAGIV, ο οποίος ξεκίνησε την διεθνή καριέρα του στη L'ORÉAL πριν 14. Τώρα θα αναλάβει ένα νέο σημαντικό ρόλο στον Όμιλο. Ωστόσο, τόσο ο κύριος SAGIV όσο και η κυρία Πυρίσυη επανεπιβεβαίωσαν τη δέσμευση της L'ORÉAL για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα. «Η L'ORÉAL Hellas θα συνεισφέρει στην Ελληνική οικονομία με επιχειρηματικές δραστηριότητες που προάγουν την κουλτούρα της αριστείας, της ηθικής, της αειφορίας και της κοινωνικής ευθύνης».