Πρωτομαγιά σε έναν από τους πιο μαγικούς προορισμούς της Ελλάδας!

Πρωτομαγιά σε έναν από τους πιο μαγικούς προορισμούς της Ελλάδας!

Απόδραση στη Μεσσηνία και το υπέροχο The Westin Resort Costa Navarino


Διανύουμε μια από τις ομορφότερες περιόδους του χρόνου, την ελληνική Ανοιξη – μια εποχή μοναδική που παρέχει πολύτιμες ευκαιρίες να χαρούμε έναν ευλογημένο τόπο μέσα σε μία ατελείωτη πανδαισία εικόνων, χρωμάτων, που τόσο απλόχερα χαρίζει η ελληνική γη. Όλα τώρα έχουν αναστηθεί από τον λήθαργο του Χειμώνα και οι αισθήσεις χτυπούν κόκκινο, μέσα στην μαγεία της ανοιξιάτικης δίνης, που απογειώνεται στη μεσσηνιακή γη που μας καλεί να γνωρίσουμε και να ανακαλύψουμε τους μικρούς παραδείσους της.

N2 58d50

Μια μοναδική πρόταση για την πρωτομαγιάτικη εκδρομή σας έρχεται από το «The Westin Resort Costa Navarino» που σας καλεί να απολαύστε την ανοιξιάτικη μεσσηνιακή φύση στα καλύτερά της. Αιωνόβιοι, χρυσοπράσινοι ελαιώνες, αμμουδερές παραλίες νωχελικά απλωμένες κατά μήκος της ακτογραμμής του Ιονίου και μια λεπτή, αναζωογονητική θαλασσινή αύρα θα συντροφεύσουν την πρώτη, αληθινά ανοιξιάτικη εξόρμησή σας.

N1 a2e8a


Με πλήθος δραστηριοτήτων στη διάθεσή σας, από εκδρομές πεζοπορίας ή ποδηλασίας, αθλήματα ρακέτας και θαλάσσια σπορ, έως εκδρομές στα συγκλονιστικά δείγματα ενός πολιτισμού με 4.500 χρόνια ιστορίας, οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα κάποια ταιριάζει στις απαιτήσεις σας!

N3 7ee01


Διώξτε από πάνω σας τα βάρη του Χειμώνα και φορτίστε τα ενεργειακά σας αποθέματα σε ένα τριήμερο αποτοξίνωσης και χαλάρωσης, απαλλαγείτε από κάθε έννοια και αφήστε στους ανθρώπους του The Westin Resort Costa Navarino να φροντίσουν τη διαμονή σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

N4 a947f

Είτε επιλέξετε μια ρομαντική απόδραση για δύο είτε επιζητείτε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας, γαστρονομικές απολαύσεις, cocktails εμπνευσμένα από την ελιά και τη μαστίχα ή χαλάρωση στη γαλήνια ατμόσφαιρα του πολυβραβευμένου Anazoe Spa, το απόλυτο μεσσηνιακό ξενοδοχείο υπόσχεται μια αλησμόνητη εμπειρία!


Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97000 ή επικοινωνήστε με email: reservations.navarino@westin.com