H illycaffé είναι επίσημος Συνεργάτης της EXPO 2015 στο Μιλάνο!

H illycaffé είναι επίσημος Συνεργάτης της EXPO 2015 στο Μιλάνο!

"Από τη γη στο φλιτζάνι": αυτό το είναι το concept της Ενότητα του Καφέ στην φετινή Expo που θα λάβει χώρα στο Μιλάνο.

Η δημιουργικότητα, η τέχνη και ο πολιτισμός που αναπτύσσονται γύρω από το φλιτζάνι του καφέ πάνω στον πολιτιστικό καμβά των χωρών παραγωγής Κόστα Ρίκα, Ελ Σαλβαδόρ, Αιθιοπία, Γουατεμάλα, Ονδούρα, Κένυα, Ουγκάντα, Υεμένη και Εκουαδόρ, αποτελούν το εικαστικό αποτύπωμα της διοργάνωσης.

Μια μοναδική γιγαντιαία εγκατάσταση επιβεβαιώνει τα χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει τη μάρκα illy ως τον αυθεντικό espresso illy. Η υπεροχή, η βαθιά εξειδίκευση στον κόσμο του καφέ, η γνώση, η εμπειρία και οι σχέσεις που απέκτησε πάνω από ογδόντα χρόνια ιστορίας, επισφραγίζουν την ανάθεση αυτή.

Foody pack 4 capp hr 687f3

Όσο για την... μασκότ της Expo, ονομάζεται Foody και αποτελείται από μια οικογένεια 11 στοιχείων, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα. Ενωμένες σε ένα ενιαίο πρόσωπο, αντιπροσωπεύουν μια τέλεια συνέργεια μεταξύ των χωρών του κόσμου στον προσπάθεια τους να ανταποκριθούν στις προκλήσεις των τροφίμων του πλανήτη με ενέργεια και αισιοδοξία.

Το πρόσωπο του Foody, σχεδιασμένο από την Disney, αποτελείται από διάφορα φρούτα και λαχανικά, το καθένα με το δικό του χαρακτήρα και ιστορία. Όταν συνδυάζονται δημιουργούν το "πρόσωπο" της Expo, φιγούρα εμπνευσμένη από τις "κεφαλές" , ζωγραφισμένες από τον Αναγεννησιακό Καλλιτέχνη Arcimboldo.

Και βέβαια η Illy δεν θα μπορούσε να μην εμπνευστεί από τη μασκότ της Expo- παρουσιάζει την Illy Foody Collection, μια νέα σειρά σε που κυκλοφορεί σε πολυτελείς συσκευασίες δώρου:

- 2 & 4 φλιτζάνια espresso,

- 2& 4 φλίτζανια cappuccino,
-1 κούπα MUG

Θα τα βρείτε στο www.illyshop.gr και σε επιλεγμένα σημεία λιανικής.