Μία πιο προσεκτική ματιά στη φωτογραφία αυτή, θα σας προκαλέσει τους χειρότερους εφιάλτες

Γωγώ Φούντα
Μία πιο προσεκτική ματιά στη φωτογραφία αυτή, θα σας προκαλέσει τους χειρότερους εφιάλτες

Μην είναι οι δυνάμεις του κακού;

Ξέρεις τι είναι, να βγάζεις φωτογραφία την μέρα του γάμου σου, με την καλή σου τη γυναικούλα, και αντί όλοι να σας θαυμάζουν και να σας λένε πόσο όμορφοι ήσασταν και πόσο ευτυχισμένοι δείχνατε, να γίνεστε viral για έναν ανατριχιαστικό λόγο που στους περισσότερους προκάλεσε, στην καλύτερη περίπτωση, έκπληξη;

gffdtr 5b5e5

Το γλυκύτατο λοιπόν ζεύγος, ποζάρει χαμογελαστό, με το γαμπρό να γράφει από κάτω τα εξής: «Εγώ και η γυναίκα μου στην αγαπημένη μας γαμήλια φωτογραφία... Μέχρι που είδαμε κάτι ανάμεσά μας»! Ναι κυρίες και κύριοι, ανάμεσα στο ζευγάρι υπάρχει ένα ζοφερό χαμόγελο, και ένα πρόσωπο χλωμό και σατανικό, το οποίο για κάποιο περίεργο λόγο είχε απλά βάλει σκοπό ζωής να χαλάσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

DQSzH9WFTNiXyCpYEKvo golum 96a8c

Το Gollum

Πολλοί είπαν ότι ήταν μία ωραιότατη φάρσα του ζευγαριού, ή κάποιος photobοmber φίλος τους. Οι ίδιοι διαβεβαιώνουν ότι δεν είχαν ιδέα ότι υπήρχε κάτι από πίσω τους. Η φωτογραφία όπως αντιλαμβάνεστε έχει προκαλέσει θραύση, με αρκετούς να ισχυρίζονται ότι είναι ο... Βελζεβούλης! Εμείς πάντως πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι το Gollum, καθότι έχουν τα ίδια χρώματα αλλά και το ίδιο μοχθηρό βλέμμα!

Μy precius...

Διαβάστε ακόμη:

Το ξεκατίνιασμα της ημέρας: Ποια star κατηγορείται ότι είναι τσιγκούνα και ναρκομανής;

Κρίμα και την θεωρούσαμε «καλό παιδί»: Η δήλωση της Jessica Alba που μας αιφνιδίασε!

Δυσάρεστα νέα: Ένας από τους αγαπημένους μας showman έχασε τη μάχη με τον καρκίνο