Tριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον πιο μαγικό προορισμό στην Ελλάδα, στην Costa Navarino!

Tριήμερο του Αγίου Πνεύματος στον πιο μαγικό προορισμό στην Ελλάδα, στην Costa Navarino!

Ανακαλύψτε την ανέγγιχτη ομορφιά της Μεσσηνίας ανάμεσα σε ελαιώνες και εσπεριδοειδή και δίπλα στα καταγάλανα, φιλόξενα νερά του Ιονίου!

Καλωσορίστε το καλοκαίρι με μια βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου, εκεί που το πράσινο της μεσσηνιακής φύσης σμίγει με το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού! Καταδυθείτε σε μια θάλασσα ευεξίας και ολοκλήρωσης, αφήστε πίσω σας κάθε σκέψη και αφήστε τα μάτια και το νου σας να απολαύσουν τα χρώματα και τις μυρωδιές, τους ελαιώνες, τα αμπέλια και τα εσπεριδοειδή!

lux3290ag.153563 LowRes 11373

Αδράξτε την ευκαιρία που σας προσφέρει ένα αληθινά καλοκαιρινό τριήμερο όπως αυτό του Αγίου Πνεύματος, βρεθείτε με την οικογένεια ή με την αγαπημένη σας παρέα στην Costa Navarino και απολαύστε τη διαμονή σας στο The Romanos, a Luxury Collection Resort ή το The Westin Resort Costa Navarino!

Αμέτρητες προτάσεις για κάθε ηλικία και πολλαπλές επιλογές ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας, θα κάνουν και αυτή τη διαμονή σας στην Costa Navarino αλησμόνητη! Θαλάσσια σπορ, πεζοπορία και ποδηλασία στη φιλόξενη και πλούσια σε χλωρίδα και πανίδα μεσσηνιακή φύση, αθλήματα ρακέτας, δύο πρότυπα γήπεδα γκολφ, πλήρως εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα γυμναστήρια θα γεμίσουν τις ημέρες σας ευχάριστα, ενώ η αμμώδης παραλία The Dunes Beach θα φιλοξενήσει τις πρώτες καλοκαιρινές σας βουτιές!

wes3289po-103725-The Lagoon Pool e3f9a
barbouni a9a92

Το γαλήνιο καταφύγιο του Anazoe Spa θα σας βοηθήσει να αποτοξινωθείτε και να αναζωογονήσετε σώμα και πνεύμα με τις με signature θεραπείες και περιποιήσεις, που είναι βασισμένες στις αρχαίες συνταγές του Ιπποκράτη...

Και τέλος, η υπέροχη, απαράμιλλη εμπειρία διαμονής στο The Westin Resort Costa Navarino αν ζητάτε την ιδανική πρόταση για οικογενειακή εξόρμηση ή το The Romanos Resort, αν αποζητάτε την αισθαντική ατμόσφαιρα της λιτής, «χαμηλόφωνης» πολυτέλειας, θα ολοκληρώσει μοναδικά την τριήμερη φυγή σας από την καθημερινότητα!

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97100 ή επισκεφθείτε:
The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino
The Westin Resort Costa Navarino