Jennifer Aniston, Kate Hudson & Julia Roberts μαζί σε νέα ταινία;

Jennifer Aniston, Kate Hudson & Julia Roberts μαζί σε νέα ταινία;

Τι λένε οι φήμες;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, η Julia Roberts, θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τις Jennifer Aniston, Kate Hudson και τον Jason Sudeikis, σε μια νέα ταινία για την Ημέρα της Μητέρας, μια κωμωδία με σκηνοθέτη με τον Garry Marshall.

Αν συμφωνήσουν, τελικά, οι ηθοποιοί, η ταινία προγραμματίζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Αύγουστο και θα είναι στην ίδια λογική με τις ρομαντικές κωμωδίες, Valentine's Day και New Year's Eve.

Το σενάριο θα ακολουθεί τις ζωές διάφορων μητέρων, όσο πλησιάζει η ημέρα της μητέρας και όπως μπορείτε να μαντέψετε, η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες just-in-time για την εν λόγω γιορτή. Η Julia Roberts έχει ήδη συμφωνήσει, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με τον Marshall, αφού ο ίδιος είναι ο άνθρωπος που την έκανε σταρ, με την ταινία "Pretty Woman". Περισσότερα νέα, αναμένονται μετά την επιβεβαίωση των υπόλοιπων ηθοποιών για τη συμμετοχή τους στην ταινία, η οποία, αν τελικά γίνει πραγματικότητα, μάλλον θα είναι από τα μεγαλύτερα blockbusters του 2016.

Διαβάστε ακόμα

Μόλις είδαμε το νέο βίντεο κλιπ της Rihanna και μείναμε με το στόμα ανοιχτό (NSFW)

Η «ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη», Sandra Bullock, εμπνέει όλες τις γυναίκες του κόσμου

fashiondiaries247.blogspot.com