Χλεύασαν το αγόρι της για τα κιλά του, και εκείνη τους έδωσε την καλύτερη απάντηση

Γωγώ Φούντα
Χλεύασαν το αγόρι της για τα κιλά του, και εκείνη τους έδωσε την καλύτερη απάντηση

Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε

Συνήθως λέμε ότι η γυναίκα είναι το αδύναμο φύλο, που χρειάζεται προστασία και υπεράσπιση από τον άντρα, κυρίως λόγω μεγαλύτερης σωματικής δύναμης, και όχι για κάποιον άλλο λόγο. Οπότε λοιπόν, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε, στην Ashley Stevens, η οποία είναι μία νεαρή γλυκύτατη γυναίκα, που πραγματικά το λέει η... ψυχούλα της.

Το αγόρι της Ashley λοιπόν, ο Christopher, είναι ένας άντρας τον οποίο σίγουρα δε θα συναντήσεις σε γυμναστήριο, όπως και την πλειοψηφία των αντρών άλλωστε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να διαθέτει αρκετά παραπανίσια κιλά, κάτι που βέβαια δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα στη σχέση τους.

landscape-1436365632-shame 0555b

Που λέτε, η Ashley ανέβασε μία φωτογραφία από γάμο φίλης της, όπου είχε μάλιστα πιάσει και την ανθοδέσμη. Δίπλα της καθόταν ο Christopher, o οποίος δυστυχώς άκουσε τα χίλια μύρια από χιλιάδες followers. Τα σχόλια, τόσο για τα κιλά, όσο και την εμφάνισή του, ήταν τουλάχιστον προσβλητικά, με αποτέλεσμα η αγαπημένη του να γίνει έξαλλη και να δώσει την οργισμένη της απάντηση.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι ποτέ δεν την ένοιαζαν οι κοιλιακοί και τα μπράτσα και ότι νιώθει ευλογημένη που ο Θεός της έστειλε δίπλα της τον άνθρωπο αυτό. Είναι γλυκός, υπομονετικός και ο άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε δίπλα της. Όπως μάλιστα συμπλήρωσε, θεωρεί ότι οι 2 τους προορίζονται για πολύ σπουδαία πράγματα γιατί κάνουν πολύ καλή ομάδα. Όπως καταλαβαίνετε, το μήνυμά της έκανε πάταγο, και οι υποστηρικτές της αποδείχθηκαν πολύ περισσότεροι από τους επικριτές του αγοριού της.

hjgwdh b589c

Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς.