10 λόγοι για να μείνεις σπίτι το καλοκαίρι – και να περάσεις τέλεια

10 λόγοι για να μείνεις σπίτι το καλοκαίρι – και να περάσεις τέλεια

(Hello, έξω έχει ΚΑΥΣΩΝΑ)

Κι ενώ όλοι είναι στις παραλίες ή στα νησιά και περνούν υπέροχες φωτογραφίες από τις υπέροχες διακοπές τους στα social media, εσύ είσαι στο σπίτι. Και τι πειράζει;


Εμείς θα σου εξηγήσουμε σε 10 λόγους γιατί δεν υπάρχει καμία απολύτως ανάγκη να βγεις έξω από την πόρτα σου!

1. Air-condition, αγάπη μου. Η καλύτερη εφεύρεση του ανθρώπινου είδους. Προτιμάς να κάθεσαι να ιδρώνεις κάτω από τον καυτό ήλιο;
2. Σπιτική λεμονάδα. Βάλε πολλά παγάκια, και πρόσθεσε λίγο δυόσμο για να φτιάξεις το πιο εύκολο και δροσιστικό καλοκαιρινό ποτό.
3. Μπορείς να ξεκινήσεις μια καινούρια σειρά. Και να κάνεις μαραθώνιο. Και να μη σε ενοχλεί κανείς.
4. Επίσης, μπορείς να οργανώσεις βραδιά ταινίας(θα σου τα πούμε αναλυτικότερα σε επόμενο θέμα).
5. Ύπνος. Ξεκουράσου, γέμισε τις μπαταρίες σου και χαλάρωσε όσο περισσότερο μπορείς.
6. Έχεις πάει στα νησιά τον Αύγουστο; Τότε θα ξέρεις πως η επιστροφή των ασώτων μετά τις 15 Αυγούστου με πλοίο μοιάζει κάπως με την ιστορία της Κιβωτού του Νώε.
7. Ουρές και πολύωρη αναμονή. Ουρά για να βρεις ξαπλώστρα στην παραλία, ουρά για να παραγγείλεις τον καφέ σου και ατέλειωτες ώρες που ψάχνεις το σερβιτόρο στο μπαρ να σου φέρει το λογαριασμό. Όχι, ευχαριστώ.
8. Θα κάνεις οικονομία. Μπορεί να σου ακούγεται λιγάκι εκνευριστικό, μιας και μάλλον οι περισσότεροι φίλοι σου θα βρίσκονται σε κάποιο νησί των Κυκλάδων, όμως εσύ θα είσαι πιο άνετη το χειμώνα, όταν οι άλλοι θα ψάχνουν πώς να ισορροπήσουν τα έξοδα των διακοπών τους.
9. Περιοδικά και βιβλία. Μπορεί η εποχή του διαδικτύου να έχει αλλάξει τα δεδομένα στο συγκεκριμένο «σπορ», όμως το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις μια ωραία ατμόσφαιρα και να διαβάσεις με άνεση το αγαπημένο σου περιοδικό, ή το νέο σου βιβλίο (Δες βιβλία που σου προτείνουμε εδώ).
10. Και τέλος, όπως σου είπαμε και σε προηγούμενο θέμα, αφού δεν μπορείς να πας διακοπές, φέρε τις διακοπές στο σπίτι σου! Θα γλιτώσεις και πολλά έξοδα, αλλά και θα περάσεις πολύ πιο όμορφα με την παρέα σου.

Διαφωνείς;