Η αποκάλυψη του αιώνα: Η Hillary Clinton και o Donald Trump είναι... συγγενείς

Γωγώ Φούντα
Η αποκάλυψη του αιώνα: Η Hillary Clinton και o Donald Trump είναι... συγγενείς

Έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά «πηγαδάκια» και οι συνέπειες θα είναι τουλάχιστον... θλιβερές

Αυτά παθαίνει κανείς όταν αγαπάει την έρευνα! Διότι εκεί στην Αμερική, που αποδεδειγμένα την έρευνα την έχουν πολύ ψηλά, έκαναν μόλις μία ανακάλυψη, η οποία ταράζει τα προεκλογικά νερά και φέρνει δύο υποψηφίους αντιμέτωπους με τον... ίδιο τους τον εαυτό, ή καλύτερα με το ίδιο τους το αίμα!

Το κανάλι Extra λοιπόν, αποφάσισε να αιφνιδιάσει τη Hillary Clinton και τον Donald Trump, ενημερώνοντάς τους ότι είναι... ξαδέρφια! ΤΑ ΤΑ! Που λέτε, ειδικοί ανέλυσαν τα γενεαλογικά δέντρα των δύο πολιτικών προσωπικοτήτων, και ανακάλυψαν ότι οι πρόγονοι και των δύο ήταν Άγγλοι!

Για να καταλάβετε λίγο καλύτερα, την τρομακτικά στενή τους συγγένεια, ο Δούκας και η Δούκισσα του Λάνκαστερ, ήταν 18οι... παππούδες τόσο της Hillary όσο και του Donald!!! Δηλαδή με έναν γρήγορο υπολογισμό, οι δύο μισητοί αντίπαλοι είναι 19α ξαδέρφια, κάτι που φυσικά έχει προκαλέσει τον ενθουσιασμό του κοινού.

Τότε... δεν ήξεραν τίποτα

trump clinton 6d8c6

Ήδη τα στοιχήματα για το αν θα περάσουν μαζί τις Ευχαριστίες, τώρα που είναι και οικογένεια, έχουν αρχίσει να πέφτουν, ενώ αρκετοί εκφράζουν την ανακούφισή τους που δεν ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια της νιότης τους, καθώς στην περίπτωση αυτή θα κάναμε λόγο για ξεκάθαρη αιμομιξία!

Έχουμε πάντως την εντύπωση, και διορθώστε μας αν κάνουμε λάθος, ότι τόσο η Hillary όσο και ο Donald είναι αρκετά εγωιστές, και δεν πρόκειται να θυσιάσουν την πολιτική τους καριέρα για το καλό του σογιού!

Τελικά, μόνο οι Δράκοι ήταν οικογένεια. Α και οι Lannisters.