Emma Stone και Kate Winslet είναι οι σταρ που θα παίξουν στη νέα ταινία του Λάνθιμου

Emma Stone και Kate Winslet είναι οι σταρ που θα παίξουν στη νέα ταινία του Λάνθιμου

Ο Έλληνας σκηνοθέτης επέλεξε αυτές τις δύο A-list stars ως πρωταγωνίστριες του νέου του φιλμ

Μπορεί η ταινία "Αστακός" που του χάρισε το βραβείο της Επιτροπής στο Φεστιβάλ των Καννών να μην έχει βγει ακόμη στις κινηματογραφικές αίθουσες, όμως ο σκηνοθέτης, Γιώργος Λάνθιμος, δε θέλει να χάσει καθόλου χρόνο και προχωρά στο νέο του project.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης θα σκηνοθετήσει την ταινία με τίτλο "The Favourite", μια ταινία όπου θα πρωταγωνιστούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Kate Winslet, Emma Stone αλλά και Olivia Coleman, που έπαιξε και στον "Αστακό". Το σενάριο δε θα είναι γραμμένο από το Λάνθιμο, αλλά των Deborah Davis και Tony McNamara και θα αναφέρεται στις πολιτικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Βασίλισσας Άννας, γύρω στον 18ο αιώνα.

Πρόκειται γι' ακόμη ένα σπουδαίο βήμα για το γνωστό σκηνοθέτη, που έλαβε διθυραμβικές κριτικές, τόσο για τον "Κυνόδοντα" όσο και για τον "Αστακό". Μάλιστα, το Deadline σχολιάζει πως ο Γιώργος Λάνθιμος έχει καταφέρει να εδραιώσει το όνομά του στο Hollywood και να γίνει ένας από τους πιο περιζήτητους Ευρωπαίους σκηνοθέτες. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Άνοιξη.