Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Bobbi Kristina Brown: Ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφό της

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Bobbi Kristina Brown: Ένταλμα σύλληψης για τον σύντροφό της

 

Όπως όλα δείχνουν, ο Nick Gordon είναι βασικός ύποπτος δολοφονίας!

 

Ήταν 26 Ιουλίου, όταν η Bobbi Kristina Brown έχασε τη μάχη που έδινε επί έξι ολόκληρους μήνες για να κρατηθεί στη ζωή, ύστερα από το κοκτέιλ υπνωτικών χαπιών που βρέθηκαν στον οργανισμό της. Οι δικοί της άνθρωποι βρίσκονταν κοντά της αυτές τις δύσκολες ώρες και την κράτησαν στη ζωή με τεχνική υποστήριξη, ελπίζοντας σε ένα θαύμα.

wenn4036091 0c2a4


Ωστόσο, από την πρώτη κιόλας στιγμή υπήρξαν υποψίες πως τελικά, η κοπέλα δεν προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά κάποιος άλλος την έσπρωξε σε αυτό. Βασικός ύποπτος όλο αυτό το διάστημα, δεν έπαψε να είναι ο σύζυγός της, Nick Gordon.

1435183133 bobbi-kristina-nick-gordon-article 9ff82


Πλέον, σχεδόν 2 μήνες έπειτα από το θάνατό της και ύστερα από τις εξονυχιστικές έρευνες της αστυνομίας, ο Nick κρίθηκε ένοχος και φυσικά εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον ίδιο.

gordon 1 5d6ee


Η επιμονή της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας αλλά και η μήνυση που έκαναν εναντίον του, με την κατηγορία πως εκείνος τη δολοφόνησε, φαίνεται να απέφεραν καρπούς και η αστυνομία ήδη βρίσκεται σε αναζήτησή του, προκειμένου να τον συλλάβει, σύμφωνα με ξένα μέσα. Το μόνο βέβαιο είναι πως η υπόθεση αυτή δεν θα κλείσει σύντομα.

Διαβάστε ακόμη:

Σπαρακτικό! Προτού πεθάνει αποχαιρέτησε τους γονείς του με το πιο συγκινητικό μήνυμα!

Spoiler Alert! Η Arya αποκαλύπτει ποια είναι η τύχη του Jon Snow!