Η PANDORA στήριξε και φέτος τον Αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Η PANDORA στήριξε και φέτος τον Αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Αρχηγός της Ομάδας τρεξίματος που δημιούργησε η PANDORA ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Πιστή στις αξίες που την διέπουν, η PANDORA υποστήριξε για μία ακόμη φορά τις γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Έτσι και φέτος συνέβαλε ενεργά και ουσιαστικά μέσω της ΧΡΥΣΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ της προς το Σύλλογο «Άλμα Ζωής», ύψους 20.000 ευρώ για την διοργάνωση του GREECE RACE FOR THE CURE 2015 . Παράλληλα δημιούργησε και διέθεσε προς τιμήν του συλλόγου ένα βραχιόλι από μασίφ ασήμι 925ο, το κούμπωμα του οποίου κοσμεί η χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, από πέτρες cubic zirconia. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βραχιολιού θα διατεθούν για το έργο και τους σκοπούς του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Στο πλαίσιο των ενεργειών που υλοποίησε η PANDORA για την υποστήριξη του GREECE RACE FOR THE CURE 2015, ήταν και η συμμετοχή της στο αγώνα με την δική της Ομάδα τρεξίματος, επικεφαλής της οποίας ήταν η Nτορέττα Παπαδημητρίου.

Στο περίπτερο της PANDORA στο Ζάππειο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν το βραχιόλι σε προνομιακή τιμή, ενισχύοντας έτσι ουσιαστικά το έργο του Άλμα Ζωής, καθώς επίσης να φωτογραφηθούν με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και να λάβουν συλλεκτικά δώρα.

Στόχος της PANDORA είναι να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες και με τη συμβολή τους να μεταφέρει ένα μήνυμα ελπίδας, το οποίο στηρίζεται στην ενημέρωση, στην πρόληψη και στην υποστήριξη :

«με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί».

Οι λέξεις «καθήκον» και «υποχρέωση» ενώθηκαν με τις λέξεις «βοήθεια», «υποστήριξη» και «ανάγκη», με αποτέλεσμα να συνεχιστεί με μεγάλη επιτυχία η συνεργασία της PANDORA με το Άλμα Ζωής. Μια συνεργασία που ως σκοπό είχε, την ενίσχυση του μοναδικού έργου του Συλλόγου και την έγκαιρη ενημέρωση των γυναικών σχετικά με τη νόσο.

Το βραχιόλι θα πωλείται έως τέλος Οκτωβρίου στην ειδική τιμή των 39ευρώ, στο www.pandorashop.gr και στα PANDORA Concept stores.