Σπουδαία διάκριση για τους Μπεκατώρου-Τριγκώνη στο La Rochelle της Γαλλίας

Σπουδαία διάκριση για τους Μπεκατώρου-Τριγκώνη στο  La Rochelle της Γαλλίας

Κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιακή κατηγορία NACRA 17 μικτό καταμαράν

Το πρώτο τους μετάλλιο στην Ολυμπιακή κατηγορία NACRA 17 μικτό καταμαράν κατέκτησαν η Σοφία Μπεκατώρου και ο Κωνσταντίνος Τριγκώνης στο La Rochelle της Γαλλίας. Συγκεκριμένα κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

"Είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό το μετάλλιο μιας και έρχεται μετά από 2 χρόνια εντατικής προσπάθειας σε όλα τα επίπεδα. Είναι ξεκάθαρο πια ότι η δουλειά μας αρχίζει και αποδίδει καρπούς και αυτό φάνηκε και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου για έναν βαθμό δεν μπήκαμε στην 1η δεκάδα και την κούρσα των μεταλλίων. Ξέρουμε πολύ καλά ότι για να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και να πετύχουμε, απαιτούνται πολύ συγκεκριμένα βήματα και αυτό θα πράξουμε" είπε η Σοφία Μπεκατώρου.

image3 2c86d

"Τους τελευταίους μήνες δουλέψαμε πολύ στοχευμένα και αυτό φάνηκε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπως και στο La Lochelle. Έχουμε δουλειά μπροστά μας αλλά αυτό που μας κάνει αισιόδοξους είναι ότι έχουμε ακόμη πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας (Ίδρυμα Λεβέντη, Eurobank , Yamaha, Red Bull, Neptune Lines, Superfastferries, Element ship managment για τη στήριξη τους όλο αυτό το διάστημα, όλους τους υποστηρικτές μας, όπως και τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μας για την προσπάθεια αυτή. Για το τέλος αφήνω τις οικογένειες μας και τους φίλους -εθελοντές που στέκονται δίπλα μας αυτά τα δύο χρόνια. Συνεχίζουμε τον αγώνα" συμπλήρωσε ο Κώστας.

image2 309aa

Νικητές στο La Lochelle αναδείχθηκαν οι Γάλλοι παγκόσμιοι πρωταθλητές Billy Beson-Marrie Riou με δεύτερο το επίσης Γαλλικό δίδυμο των Moana Vairux - Manon Audinet.

image3 50dd5

Η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της στην Βαρκελώνη μέχρι τις 21/10.