Ακύρωσαν το γάμο τους για τον πιο αναπάντεχο (και συγκινητικό) λόγο

Ερμιόνη Σαρρή
Ακύρωσαν το γάμο τους για τον πιο αναπάντεχο (και συγκινητικό) λόγο

Μία ιστορία, πραγματικό μάθημα ζωής

Η Samantha Jackson και ο Frazin Yousef είχαν ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες του γάμου τους, αφού είχαν αποφασίσει πως 130 φίλοι και συγγενείς θα τους θαύμαζαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας το Μάρτιο του 2016. Όταν όμως αντίκρισαν τη φωτογραφία του μικρού Σύριου Aylan Kurdi που πνίγηκε προσπαθώντας να βρει ένα καλύτερο αύριο για τη ζωή του, όλα άλλαξαν στο μυαλό τους.

Το ζευγάρι συγκλονίστηκε τόσο πολύ που ένα μικρό παιδί έχασε τη ζωή του τόσο άδικα, που αποφάσισε να ακυρώσει το γάμο του και να δωρίσει όλα τα χρήματα που θα ξόδευε για αυτή την ημέρα σε μία οικογένεια από τη Συρία. Το Ryerson University Lifeline Syria Challenge είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του ζευγαριού και της 4μελούς οικογένειας.

Το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να κάνει μία πολύ απλή και τυπική τελετή στο δημαρχείο του Τορόντο, απλά και μόνο για να δεθεί με τα δεσμά του γάμου. Η Samantha σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο ΑBC είπε πως και οι καλεσμένοι τους βοήθησαν αρκετά σε όλο αυτό, αφού αντί για δώρο προσέφεραν και αυτοί κάποιο χρηματικό ποσό και έτσι όλοι μαζί έδωσαν ελπίδα σε αυτή την οικογένεια για ένα καλύτερο μέλλον.