Οδηγός Επιβίωσης: 6 τρόποι για να αντέξεις την πρώτη εβδομάδα στη δουλειά

Οδηγός Επιβίωσης: 6 τρόποι για να αντέξεις την πρώτη εβδομάδα στη δουλειά

Ναι, γίνεται!

Είναι Δευτέρα και σα να μην έφτανε από μόνο του αυτό, είναι η Δευτέρα επιστροφής στη δουλειά μετά τις γιορτές. Θλίψη, βαρεμάρα και το συναίσθημα "πάει άλλη μια χρονιά, ξεκινάει πάλι η καθημερινότητα" κυριαρχεί στους περισσότερους, που αφήνουν το ένα "ουφ" μετά το άλλο, μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Υπάρχει τρόπος για να καταφέρεις να επιβιώσεις στο γραφείο μετά από τόση ξεκούραση; Φυσικά! Ιδού τι πρέπει να κάνεις για να σου φανεί πιο ομαλή η μετάβαση από τις διακοπές στην καθημερινότητα:.

Δες επίσης: 7 πράγματα με τα οποία μπορείς να ταυτιστείς ΜΟΝΟ αν λατρεύεις τον ύπνο

1. Ξεκίνα να κάνεις πράξη τα New Year's Resolutions σου. Δεν υποσχέθηκες κάποια πράγματα την πρώτη μέρα του χρόνου; Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να αρχίσεις να τα πραγματοποιείς!

2. Πήγαινε για φαγητό ή για ποτό μετά τη δουλειά. Θα χαλαρώσεις και θα δεις πως η βδομάδα σου θα φαντάζει πολύ πιο ευχάριστη.

3. Σχεδίασε κάτι όμορφο για το Σαββατοκύριακο. Όχι, δε χρειάζεται να περάσεις όλο το weekend παρέα με τις πιτζάμες σου και έναν κουβά ποπ κορν.

4. Δες τη θετική πλευρά: Οι αργίες του 2016 είναι όλες μαζεμένες σε τέλεια τριημεράκια.

5. Αγόρασε μια νέα ατζέντα. Με glitter ή σε φωτεινό χρώμα, κατά προτίμηση(για να σου φτιάχνει το κέφι).

6. Βάλε τα ακουστικά σου και ξεκίνα να ακούς playlists που έχουν μόνο θετικά τραγούδια, ή τουλάχιστον, τραγούδια που σου ανεβάζουν τη διάθεση.

{youtube}LlY90lG_Fuw{/youtube}

Καλή πρώτη εβδομάδα στη δουλειά!