Πέθανε η Katie May. Η κατάρα των Playmate συνεχίζεται;

Πέθανε η Katie May. Η κατάρα των Playmate συνεχίζεται;

Η ίδια η Katie May αποκαλούσε τον εαυτό της Βασίλισσα του Snapchat και για πολλούς ήταν μια γυναίκα που προσπάθησε να επηρεάσει την κοινή γνώμη για το ρόλο και κυρίως τις δυσκολίες μιας μόνης, εργαζόμενης μητέρας στη σκληρή βιομηχανία των εντυπώσεων και ονειρώξεων του Λος Άντζελες.

Σήμερα το πρώην κουνελάκι του Playboy δεν υπάρχει πια μετά από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο θάνατος της προκάλεσε σοκ στην αμερικανική βιομηχανία του θεάματος αλλά και στο 1 εκατομμύριο και πλέον followers της στο Instagram.

Το πρώην μοντέλο του Playboy, του Sports Illustratred και του GQ που αποφάσισε να ποζάρει τολμηρά πολλές φορές πουλώντας lingerie και εταιρίες στοιχημάτων μετά τη χρεοκοπία της PR επιχείρησης που διατηρούσε νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση και κατέληξε μετά από 24 ώρες.

“Ελπίζω να έχετε όλοι μια υπέροχη Δευτέρα, είναι μια θυελλώδης μέρα” ήταν η τελευταία ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα που την ανέδειξαν.

Τη στιγμή που έχει δημιουργηθεί online έρανος στην πλατφόρμα Go Fund Me για την 7χρονη κόρη της που μένει ορφανή ρίχνουμε μια ματιά σε τραγικούς επιλόγους κοριτσιών και σταρ που υπήρξαν Playmate πριν πεθάνουν νέες, ωραίες και μοιραίες από τότε που ο Χιου Χέφνερ δημιούργησε το περιοδικό της ηδονοβλεψίας στο Σικάγο το 1953.

Η κατάρα των Playmate

Η May έφυγε από φυσικά αίτια, όχι όμως οι παρακάτω:

Διάβασε τη συνέχεια στο cnn.gr