Πέτα ως το Λονδίνο και οι στυλίστες του Harrods θα σε βοηθήσουν στο shopping!

Πέτα ως το Λονδίνο και οι στυλίστες του Harrods θα σε βοηθήσουν στο shopping!

Πόσες φορές δεν ευχήθηκες να είχες τη δυνατότητα να πας ένα ταξίδι... αύριο κιόλας; Να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου και να βρεθείς πάνω από τους αιθέρες για να ζήσεις μία μοναδική εμπειρία; Και πόσο σαν... όνειρο φαντάζει να φτάσεις στο Λονδίνο, να επισκεφθείς το λατρεμένο Harrods και όσο θα περιηγείσαι ανάμεσα στους γνωστούς οίκους μόδας παρέα με μία ομάδα στιλιστών, να βιώσεις μία αξέχαστη εμπειρία shopping; Τώρα έχεις αυτή τη δυνατότητα. Πώς; Μα, με μία MasterCard! Αλήθεια, η MasterCard κάνει τα ταξίδια μία εμπειρία ανεκτίμητης αξίας, σε Ελλάδα και εξωτερικό!


Έτσι, αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις ως την πόλη του Μπιγκ Μπεν και της βασίλισσας Ελισάβετ, θα έχεις τη δυνατότητα μιας αξέχαστης εμπειρίας shopping με τη βοήθεια της ομάδας στυλιστών του γνωστότερου πολυκαταστήματος της Ευρώπης, του Harrods! Δεν αρκεί; Τι θα έλεγες για ένα χρυσό εισιτήριο στο εμπνευσμένο από το Εργοστάσιο της Σοκολάτας για να συναντήσεις από κοντά τον... Γουίλι Γουόνκα; Απόλαυσε ιδιωτική προβολή ταινίας στην Κινηματογραφική Λέσχη, σαν πραγματική VIP, και χάρισε στον εαυτό σου γεύματα πέντε αστέρων σε βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια της αγγλικής πρωτεύουσας. Δεν φαντάζεσαι πόσες και πόσο μοναδικές εμπειρίες μπορείς να ζήσεις!


Η MasterCard παρουσιάζει νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, δημιουργώντας και προσφέροντας πάντα μοναδικές στιγμές και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας στους κατόχους καρτών της. Μπορείς, λοιπόν, να ταξιδέψεις στη Νέα Υόρκη και να απολαύσεις τη μουσική παράσταση της επιλογής σου από τις καλύτερες θέσεις του θρυλικού Carnegie Hall ή να ζήσεις μία πριβέ ξενάγηση στα ιστορικά studios της Cinecittà στη Ρώμη! Αν, πάλι προτιμάς μία εσάνς παριζιάνικου αέρα, τότε έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια για το τουρνουά Roland Garros 2016!


Το παγκόσμιο πρόγραμμα «Priceless Cities» σχεδιάστηκε για να φέρνει τους καταναλωτές πιο κοντά στα πάθη τους -γαστρονομία, σπορ, ψώνια, τέχνες, διασκέδαση, αλλά και ταξίδια- μέσα από μοναδικές εμπειρίες και αποκλειστική πρόσβαση σε προνόμια, σε περισσότερους από 40 προορισμούς σε όλο τον κόσμο!


«Δημιουργώντας τις παραπάνω εμπειρίες και υπενθυμίζοντας την ευκολία και την ασφάλεια των αγορών σε οποιονδήποτε ταξιδιωτικό προορισμό ανά τον κόσμο, η MasterCard υπενθυμίζει στους κατόχους καρτών της την ελευθερία που απολαμβάνουν οπουδήποτε κι αν βρεθούν. Ξεπερνάμε τα κλισέ και τα προφανή και προσφέρουμε στους κατόχους καρτών MasterCard στιγμές και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας», δήλωσε σχετικά η Ιωάννα Μίγγου Marketing Manager της MasterCard στην Ελλάδα.


Μπορείς να ανακαλύψεις όλες τις νέες εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας για το επόμενο ταξίδι σου στο εξωτερικό, μέσα από το https://www.priceless.com/en-us/tourist/GR/europe/region.html.