Τo ΙΕΚ ΑΚΜΗ συμμετέχει στην εκδήλωση «Γίνε κι εσύ κρίκος καλοσύνης»

Τo ΙΕΚ ΑΚΜΗ συμμετέχει στην εκδήλωση «Γίνε κι εσύ κρίκος καλοσύνης»

Εκδήλωση - βιωματικό παιχνίδι κοινωνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα με θέμα “ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΚΡΙΚΟΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ” διοργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς σε συνεργασία με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής ΕΥΡΩΓΝΩΣH - EUROLAB Καλαμαριάς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 και ώρα 18:00 στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού στο Δημαρχείο Καλαμαριάς, υποστηρίζεται αποκλειστικά από εθελοντές, είναι ανοικτή για όλους τους δημότες με ελεύθερη είσοδο.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών, γονέων και δημοτών σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποι μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες. Με παιχνίδια κατάλληλα για την ηλικία τους οι μαθητές θα προσεγγίσουν τις αξίες της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας.

Το περιοδικό δρόμου “ΣΧΕΔΙΑ” με τους πωλητές του πλαισιώνει την εκδήλωση δίνοντας το παράδειγμα - εξαιρετικό μήνυμα διαβίωσης με αξιοπρέπεια στις δυσκολότερες οικονομικές συνθήκες.

Περισσότεροι από 250 μαθητές και φίλοι της ΕΥΡΩΓΝΩΣH - EUROLAB Καλαμαριάς θα συμμετάσχουν σε διαδραστικά - βιωματικά παιχνίδια που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί της “ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Καλαμαριάς”, του ΙΕΚ “ΑΚΜΗ” και του “LIFESTYLE CLUB” συνεργαζόμενοι με στελέχη του περιοδικού “ΣΧΕΔΙΑ” και θα κερδίσουν υποτροφίες και πλούσια δώρα από τους χορηγούς - υποστηρικτές της εκδήλωσης. Ξυλοπόδαροι, face painting, γλυκά κεράσματα με μουσική και χορό θα προσφέρουν 3 ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς στο κεντρικότερο σημείο του Δήμου Καλαμαριάς.

Συνεργαζόμενοι φορείς της εκδήλωσης είναι η ΧΑΝ Καλαμαριάς, η ΟΜ.Α.Κ. Καλαμαριάς, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμαριάς “ΕΡΜΗΣ” καθώς και επιχειρήσεις της πόλης.

www.iek-akmi.edu.gr | www.facebook.com/iekAKMIedu