Οι άνθρωποι σου δίνουν την ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου στη φωτογραφία!

Οι άνθρωποι σου δίνουν την ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου στη φωτογραφία!

Κυκλοφορείς στους δρόμους όμως, αλήθεια, πόσο παρατηρείς τους ανθρώπους; Οι φωτογραφίες που επιλέγεις να ανεβάζεις στο Instagramέχουν έντονο το ανθρώπινο στοιχείο; Τότε είσαι έτοιμη να λάβεις μέρος στο μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και video, τα Public Moments Awards!

Η Κυριακή είναι η μέρα που επιλέγουμε να είμαστε άνθρωποι κοντά στους ανθρώπους. Στο σπίτι με φίλους ή την οικογένειά μας. Και η φωτογραφία που ανεβάζουμε την Κυριακή στα SocialMediaείναι μία selfie ή η απαθανάτιση μιας ευτυχισμένης στιγμής με όσους επιλέγουμε να περάσουμε την ημέρα που ξεκουραζόμαστε, αυτή την ημέρα χαράς και «μοιρασιάς» συναισθημάτων.

Έχεις τέτοιες φωτογραφίες; Τότε είσαι έτοιμη να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό!

Η «ματιά» του Queen.gr

Για να πάρεις ιδέες, μπορείς να μπεις στο www.publicmoments.gr και να πάρεις μερικές ιδέες από τους συναγωνιστές σου! Εμείς ρίξαμε μία ματιά στις συμμετοχές που έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα και αφορούν στη θεματική ενότητα «Άνθρωπος».

Τα αδέλφια, αγαπημένο θέμα όλων όλοι συνηθίζουν να απαθανατίζουν τους ανθρώπους που ξεχωρίζουν στη ζωή τους...

1.Sister (Giorgos Stavridis)

PIC1 PUBLIC 6b3cf

2.Good morning bro (Polichronis Sotiriadis)

GOOD MORNING PUBLIC 940f2

Οι ηλικιωμένοι συνηθίζουν να δημιουργούν βαθιά αισθήματα όταν αποτυπώνονται με ασπρόμαυρα φίλτρα...

3. Ζευγάρι ηλικιωμένων (Nektaria)

ILIKIWMENOI PUBLIC 89af9

Το προσφυγικό έχει αγγίξει τις καρδιές όλων μας...

4. Μέσα στο λεωφορείο 224 Καισαριανή - Ελ.Βενιζέλου (Mary Key)

LEWFOREIO PUBLIC 8b366

Και η τέχνη, που είναι η μόνη διέξοδος σε κάθε μας πρόβλημα...

5. Ακόμη και την Κυριακή μαθήματα, για να είναι οσο πιο γίνεται τέλεια η παράσταση... (Eleni Patrinou)

MPALARINA PUBLIC b23f6

Το σημαντικότερο είναι πως τα νικητήρια έργα θα αναδείξουν πολύ σπουδαίοι άνθρωποι του χώρου, όπως η Ειρήνη Βουρλούμη, που τo 2014 αναγνωρίστηκε ως Ανερχόμενη Φωτογράφος της χρονιάς από το περιοδικό Νew Yorker ενώ έργα της έχουν δημοσιευτεί και στη Le Monde στο Business Week και στην Guardian. Έχει κερδίσει πάνω από 6 διεθνή βραβεία για το έργο της και βρίσκεται μόνο στην αρχή της καριέρας της! Πίστεψε κι εσύ, λοιπόν, στον εαυτό σου!

Πολλοί επαγγελματίες φωτογράφοι ξεκίνησαν από χόμπι και πλέον τους αναγνωρίζουν όλοι! Μήπως είσαι το επόμενο ταλέντο και δεν το γνωρίζεις ήδη; Πάρε έμπνευση και στόχευσε την κορυφή!Άλλοι γνωστοί διακεκριμένοι φωτογράφοι και βιντεογράφοι είναι οι: Γιάννης Μπεχράκης – πολυβραβευμένος φωτογράφος του Reuters, Τζίμι Δροσινός – φωτογράφος και κινηματογραφιστής, Αριστείδης Κοντογιώργης – φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας, Θοδωρής Μάρκου – φωτογράφος, Γιώργος Φρέντζος – κινηματογραφιστής & ιδρυτικό μέλος του GSC. Δες περισσότερα εδώ.

Είτε το κάνεις από χόμπι είτε επαγγελματικά, υπάρχει η δυνατότητα να συμμετάσχεις σε διαφορετική κατηγορία!Είκοσι νικητές θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα, δωροεπιταγές Public (αξίας 8.600 ευρώ) και προβολή του έργου τους στη

Φωτογραφική Έκθεση που θα διοργανώσουν τα Public!

Μπείτε και ψηφίστε τις αγαπημένες σας συμμετοχές στο publicmoments.gr.

#Public #Publicmoments