PAO BC ACADEMY: Εντυπωσιακή συμμετοχή στα TRY OUT

PAO BC ACADEMY: Εντυπωσιακή συμμετοχή στα TRY OUT

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή, μέσω της οποίας αποτυπώθηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ανάδειξη της νέας ελληνικής γενιάς, διεξήχθη το Σάββατο (28/05) η πρώτη μέρα των TRY OUT της Ακαδημίας μας στα γήπεδα ALL STARS ARENA, στο Ο.Α.Κ.Α.

Συγκεκριμένα, στις δοκιμές έλαβαν μέρος 182 παιδιά, γεννημένα από το 1999 έως το 2002, δείχνοντας τις δυνατότητές τους υπό το βλέμμα του διευθυντή της PAO BC ACADEMY, κ. Φραγκίσκου Αλβέρτη και τις οδηγίες των προπονητών Άγγελου Τσίκληρα, Κώστα Τσαρτσαρή, Γιώργου Καλαϊτζή, Γιάννη Σιούτη, Μιχάλη Ραχωβίτσα, Χρύσανθου Κολοκυθά και Βασίλη Φωτόπουλο.

photo2 e0de4

Το παρών έδωσαν και ο προπονητής της αντρικής ομάδας του Παναθηναϊκού, κ. Αργύρης Πεδουλάκης, καθώς και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, Γιώργος Βόβορας, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και Νίκος Παππάς.

photo4 96241

Παράλληλα, στο TRY OUT παραβρέθηκε ο παίκτης των «πρασίνων» Βλάντο Γιάνκοβιτς που μάλιστα φωτογραφήθηκε με τους νεαρούς αθλητές, καθώς και ο διευθυντής λειτουργίας της Ακαδημίας μας, κ. Αριστείδης Χριστόπουλος.