Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σας προσκαλεί στο «Matala Festival» 17-18-19 Iουνίου 2016

Ερμιόνη Σαρρή
Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ σας προσκαλεί στο «Matala Festival» 17-18-19 Iουνίου 2016

Μαζί θα μετατρέψουμε την Εκπαίδευση σε μια ατέλειωτη γιορτή!

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα είναι φέτος χορηγός, στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της νοτίου Ελλάδος. Συνεχίζοντας την κοινωνική του προσφορά, θα βρίσκεται στο Matala Festival, όπου θα πραγματοποιήσει διαγωνισμούς με εκπαιδευτικά δώρα μεγάλης αξίας.

Πάρτε μαζί το καλύτερο σας χαμόγελο και τη θετική σας διάθεση και μετατρέψτε τα σε πάθος, χαρά και αγάπη. Και που ξέρετε... μπορεί να φύγετε από το φεστιβάλ και με ένα δώρο που θα καθορίσει τη ζωή και την καριέρα σας! Σας περιμένουμε!

Σπουδαίοι καλλιτέχνες του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου θα δώσουν το παρών στο Cave Stage των Ματάλων χαρίζοντας μοναδικές μουσικές στιγμές, δημιουργώντας παράλληλα ένα κλίμα πρωτόγνωρο που θα ταιριάζει απόλυτα με τα ηλιοβασιλέματα του ζεστού Ιουνίου.

Onirama, Φίλιππός Πλιάτσικας, Koza Mostra, Maraveyas Ilegal, Dub Pistols και Tonis Sfinos είναι μερικά από τα συνολικά 15 συγκροτήματα που θα μετατρέψουν την παραλία των Ματάλων σε έναν επίγειο παράδεισο, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες.

Διοργάνωση: Μάταλα Δήμου Φαιστού Μονομετοχική Α.Ε l Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδίων-Ματάλων l Δήμος Φαίστου.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Greece All Time Classic), του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού και με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κρήτης.

Εκτέλεση Διοργάνωσης: Cretanart Productions

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

www.iek-akmi.edu.gr | www.facebook.com/iekAKMIedu