Shrek: Η ιστορία ενός εγκαταλελειμένου σκύλου που μεταμορφώθηκε (βίντεο)

Shrek: Η ιστορία ενός εγκαταλελειμένου σκύλου που μεταμορφώθηκε (βίντεο)

Και είναι πανέμορφος!

Ο Shrek είναι ένα γλυκύτατο ημίαιμο ηλικίας 6 ετών που ανακαλύφθηκε σε ένα δάσος του Οντάριο, στον Καναδά σε άθλια κατάσταση. Κακοποιημένο, ξεχασμένο, με τσιμπούρια και νηστικό. Το τρίχωμά του είχε μείνει άκοπο, με αποτέλεσμα το σκυλί να έχει ουσιαστικά παγιδευτεί μέσα σε αυτό.

Το σκυλάκι ευτυχώς βρήκε ο σύζυγος της κτηνιάτρου Brenda Gough, της το παρέδωσε και μαζί το μετέφεραν σε κέντρο προστασίας ζώων, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ξεκίνησε μία διαδικασία μεταμόρφωσης. Το προσωπικό ανελαβε να του αφαιρέσει όλο το τρίχωμα, το οποίο θύμιζε γύψο μαζί με τη λάσπη που κουβαλούσε το σκυλάκι, ενώ είχε κάνει και τζίβες! Ύστερα από την αντιμετώπιση της αφυδάτωσης και τον εμβολιασμό, ο μικρός Shrek όπως τον ονόμασαν, αποκάλυψε τον πραγματικό, πανέμορφο εαυτό του.

Κάτω από τη βρωμιά και το τρίχωμα κρυβόταν ένα ήσυχο και γλυκό σκυλάκι, έτοιμο να ανταποδώσει στο μέγιστο την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του. Βρήκε μια υπέροχη οικογένεια και ζει ευτυχισμένος! Δείτε την εντυπωσιακή του μεταμόρφωση, στην παραπάνω photo gallery.

Διαβάστε ακόμη:

Τι γίνεται αν βάλεις 2 εντελώς άγνωστους να φιληθούν; Το video που έγινε viral

Θες να δεις ποιος σε έκανε unfriend στο facebook; Τώρα μπορείς!

)