Η πατατοσαλάτα που έχει κάνει άνω κάτω το ίντερνετ (και όχι για τη γεύση της)!

Η πατατοσαλάτα που έχει κάνει άνω κάτω το ίντερνετ (και όχι για τη γεύση της)!

Γιατί το διαδίκτυο είναι ένα φανταστικό, φανταστικό μέρος.

Για την ακρίβεια τόσο φανταστικό που μπορείς να ζητήσεις οτιδήποτε, όσο τρελό ή ανούσιο κι αν είναι και να υπάρχει πάντα η πιθανότητα να το πάρεις. Ακόμα και αν μιλάμε για μια ταπεινή πατατοσαλάτα.
Η ιστορία που πρόκειται να σας πούμε ευθύς αμέσως είναι πέρα για πέρα αληθινή και καλύτερα να κάτσετε πριν ξεκινήσετε το διάβασμα.

Ο Zack Danger Brown, κάτοικος του Columbus στο Ohio, αποφάσισε πως θέλει να φτιάξει μια πατατοσαλάτα. Έτσι, πήγε στο Kickstarter (το δημοφιλές site όπου μπορείς να ζητήσεις ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό μαζεύοντας μικρά χρηματικά ποσά από έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων ώστε να ξεκινήσεις μια επιχείρηση ή ένα project ή ό,τι θες τέλος πάντων, κυρίως όμως επιχειρηματικής φύσης), δημιούργησε έναν λογαριασμό και ζήτησε το ταπεινό ποσό των 10$ γράφοντας «Βασικά θέλω απλά να φτιάξω μια πατατοσαλάτα. Δεν έχω αποφασίσει τι είδους ακόμα.».

Αστείο; Γραφικό; Φάρσα; Απλή ειρωνία;

Όπως και αν σας φάνηκε σαν κίνηση, το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο με μια φράση: το ίντερνετ είναι απολαυστικά τρελό.

Και αυτό γιατί μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ο Brown κατάφερε όχι μόνο να συγκεντρώσει το πενιχρό ποσό που ζητούσε αλλά να το ξεπεράσει κατά πολύ. Για την ακρίβεια, μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι σειρές, ο λογαριασμός του στο Kickstarter έχει συγκεντρώσει... $36.705!

Screen shot 2014-07-08 at 4.33.09 PM



Ο Brown δεν έχει σταματήσει να κάνει updates στη σελίδα του ανακοινώνοντας τα δώρα που θα κάνει σε όσους δώσουν τον οβολό τους για τη πατατοσαλάτα του, συμπεριλαμβανομένου ενός live streaming καθόλη τη διάρκεια προετοιμασίας της σαλάτας όπου θα αναφέρει τα ονόματα όλων όσων βοήθησαν και ένα καπέλο που θα γράφει «I Love Potato Salad». Στο πνεύμα του Kickstarter, όσο πιο πολλά λεφτά δώσει κάποιος, τόσα περισσότερα δώρα θα πάρει πίσω.
Και να σκεφτείτε πως μένουν ακόμα 25 μέρες για να λήξει η προσθεσμία συγκέντρωσης χρημάτων για αυτό το επικό, πλέον, πιάτο.

Δεν έχουμε να σχολιάσουμε και πολλά, εκτός του ότι ο κόσμος του ίντερνετ πρέπει πραγματικά, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να λατρεύει την πατατοσαλάτα.