Πόδια στο παρμπρίζ; Απλά αηδιαστικό αλλά και επικίνδυνο!

Πόδια στο παρμπρίζ; Απλά αηδιαστικό αλλά και επικίνδυνο!

Κορίτσια μην το κάνετε...

Γυρίζεις από την παραλία, είσαι πτώμα από τον ήλιο, το αλάτι, τις ρακέτες και ευτυχώς για εσάς δεν βρίσκεστε στην θέση του οδηγού. Τι ωραία! Ρίξτε το κάθισμα λίγο πιο πίσω, απολαύστε την δροσιά του κλιματισμού και προσοχή μην ανεβάσετε τις ποδάρες σας στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου!

Σας έχει τύχει, είμαι πολύ μα πολύ σίγουρη, να σταματάτε στο φανάρι μετά το μπάνιο σας και ξαφνικά με το που γυρίζετε το βλέμμα σας στα άλλα αυτοκίνητα να βλέπετε γυναικεία πόδια, είτε στο παρμπρίζ, είτε πάνω στην πόρτα του αυτοκινήτου, στο σημείο εκείνο που ξεκινά ο καθρέπτης (έτσι για να καθρεφτίζονται κιόλας οι ποδάρες).

Μα ειλικρινά, έχετε σκεφθεί πόσο αντίθετο είναι όλο αυτό με την γυναικεία μας πλευρά; Σας αρέσει να βλέπετε γυναίκες να απλώνουν τα πόδια τους στο τραπέζι του σπιτιού; Έχετε σκεφθεί πώς εκείνη την ώρα που το δαχτυλάκι σας έχει ξεπηδήσει έξω από το παράθυρο μπορεί να έρθει ένα μηχανάκι ή ένα άλλο αυτοκίνητο και να το... πάρει μαζί του;
Θέλετε να απλωθείτε και δεν χωράτε; Πηγαίνετε πίσω αράξτε και ροχαλίστε! Άλλωστε αυτό δεν κάνατε κι εσείς όταν ήσασταν παιδιά; Βλέπατε ποτέ τη μητέρα σας να απλώνει τα πόδια της;

Και μην βιαστείτε να μου πείτε ότι έχετε ωραία δάχτυλα και περιποιημένο πεντικιούρ γιατί το θέαμα είναι αηδιαστικό! Αν μάλιστα ρωτήσετε και τον σύντροφό σας νομίζω ότι θα συμφωνήσει μαζί μου, απλά δεν σας λέει τίποτα γιατί βαριέται την γκρίνια σας!

Σας παρακαλώ, ας γίνει αυτό το κείμενο η αρχή να κατεβάσετε όλες εσείς τα ποδάρια σας κάτω, το θέαμα είναι αποκρουστικό!