Dating Naked: Το reality που δε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα γίνει πραγματικότητα

Γωγώ Φούντα
Dating Naked: Το reality που δε φανταζόμασταν ποτέ ότι θα γίνει πραγματικότητα

Εσείς πόσο απελπισμένοι είστε να βρείτε τον έρωτα;

Είστε μόνος ή μόνη και θα κάνατε τα πάντα προκειμένου να βρείτε ταίρι; Έχετε βαρεθεί τα άσκοπα ραντεβού που δεν καταλήγουν πουθενά και συνήθως μένετε μπακούρι στο σπίτι, ζηλεύοντας τα φιλικά σας ζευγάρια και παρακαλώντας να έχετε παρόμοια τύχη; Ακούτε το «Οι φίλοι μου χαράματα» της Χαρούλας Αλεξίου και κλαίτε καπνίζοντας; Έχετε σκυλοβαρεθεί να μην έχετε κάποιον να πάτε εκδρομή ή διακοπές; Λοιπόν, αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα και η μοναξιά σας συνεχίζεται, σας έχουμε μία νέα και τολμηρή πρόταση που αναμένεται να ταράξει τα νερά του παγκόσμιου... dating!

Το Dating Naked λοιπόν, είναι η νέα και πολλά υποσχόμενη ιδέα που κάνει θραύση στην Αμερική, και αναλαμβάνει να δώσει τέλος στην μοναξιά των νέων singles εκεί έξω. Πρόκειται για ένα reality, ας παραδεχτούμε ότι μας έλειψαν, που κεντρικό θέμα έχει τα ραντεβού ανάμεσα σε παντελώς άγνωστους ανθρώπους, οι οποίοι όμως υποχρεούνται να είναι... γυμνοί!

«Δεν παρακινούμε τους ανθρώπους να πετάξουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τους παρακινούμε να πετάξουν τα ρούχα τους», λέει ο παραγωγός Rob LaPlante. «Ποτέ κανείς δεν θα είναι τόσο ειλικρινής με τον άλλο, όσο όταν είναι γυμνός και... ευάλωτος», συμπληρώνει.

Χμμμ, τι λέτε; Είστε έτοιμοι να τσιτσιδωθείτε για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας;

Διαβάστε ακόμη:

Το...συγκινητικό ευχαριστώ μιας θαλάσσιας χελώνας στον δύτη που την έσωσε (video)

Νομίζεις ότι θα είσαι η πιο cool νύφη του καλοκαιριού; Μπα! 6 σκέψεις που θα σε αγχώσουν