Ταξίδι αισθήσεων: Ο απόλυτος προορισμός του καλοκαιριού βρίσκεται στο Ακρογιάλι Αβίας

Ταξίδι αισθήσεων: Ο απόλυτος προορισμός του καλοκαιριού βρίσκεται στο Ακρογιάλι Αβίας

Όλη η μαγεία του Μεσσηνιακού κόλπου στα πόδια σας.

Στο πάζλ της Ελληνικής Ιστορίας ένα κομμάτι του ανήκει στην πόλη της Καλαμάτας κτισμένη στους πρόποδες του Ταϋγέτου, στην μέση σχεδόν του Μεσσηνιακού κόλπου έχοντας δεξιά της τη Μεσσήνη, το Πεταλίδι, τον Αγ. Αντρέα και την Κορώνη που έρχονται να συμπληρώσουν το πάζλ της ιστορίας μας, ενώ από την αριστερή της πλευρά αγέρωχα στέκεται ένα κομμάτι της Μεσσηνιακής Μάνης έχοντας και αυτή το δικό της κομμάτι στο πάζλ της πλούσιας Ελληνικής Ιστορίας.

Ξεκινώντας από την Βέργα, περνώντας τη Μικρά Μαντίνεια, διασχίζοντας το Αρχοντικό και την Παλιόχωρα μόλις 10 χλμ. έξω από την πόλη της Καλαμάτας και αφού το βλέμμα μας έχει μια τρελή ικανοποίηση από τις απίθανες εναλλαγές του πράσινου και του μπλε σε όλους τους τόνους, εκεί που νομίζεις ότι ο δρόμος τελείωσε τα μάτια σου χάνονται βλέποντας μπροστά τους το άπειρο σε χρώμα γαλάζιο. Ουρανός και θάλασσα ένα, ο επισκέπτης έχει φτάσει στο ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ - ΑΒΙΑΣ εκεί που βρίσκεται το συγκρότημα "MOIREAS APARTMENTS". Έχοντας εξασφαλίσει την διαμονή του, το ταξίδι των αισθήσεων μπορεί να συνεχιστεί, χορεύοντας σε τρελούς ρυθμούς στη Σάντοβα και τις Κιτριές και από κει στη Στούπα, στον Αγ. Νικόλαο, στην Καρδαμύλη, στο Οίτυλο, στα σπήλαια Δυρρού για να επιστρέψει και πάλι στο πανέμορφο Ακρογιάλι έχοντας πλουτίσει το άλμπουμ των φωτογραφιών του με απίθανα τοπία.

Αναλόγως των διαθέσεων και της εποχής που επιλέξετε να επισκεφθείτε τα Moireas Apartments, μπορείτε να βρείτε τις ήσυχες διακοπές αλλά και τις διακοπές με νυχτερινή ζωή, να κάνετε τις περιηγήσεις σας, να νοιώσετε το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Το σίγουρο όμως είναι ότι θα σας μαγέψει η θέα ξεκινώντας από το πρωί με τα νερά της θάλασσας να περνούν από το πράσινο χρώμα στο μπλε και εν συνεχεία στο γαλάζιο και η διαφάνεια του νερού να σας δίνουν την δυνατότητα να βλέπετε το βυθό της θάλασσας από το μπαλκόνι. Ενώ η μέρα προχωράει και ο ήλιος ετοιμάζεται να κρυφτεί πίσω από την Πύλο έρχεται το πορτοκαλί χρώμα να κυριαρχήσει κι η δύση του ήλιου να κάνει τον καθένα να υποκλίνεται στο μεγαλείο της φύσης.

Στα "MOIREAS APARTMENTS" όλα τα στούντιο είναι δίχωρα και τρίχωρα για να μπορεί μια οικογένεια να απολαύσει άνετα τις διακοπές τις και για τα ζευγάρια να χαρούν την αίσθηση μιας σουίτας, ενώ προσφέροντας υπηρεσίες καθημερινής καθαριότητας έχουν την δυνατότητα όλα τα μέλη της οικογένειας να περάσουν ξεκούραστα. Το προνόμιο της θέας το έχουν όλα τα στούντιο διαθέτοντας μπρος και πίσω βεράντα απολαμβάνοντας τη θέα στη θάλασσα αλλά και στους όμορφους ελαιώνες χαζεύοντας δε την κορυφή του Ταϋγέτου που στέκεται επιβλητικά πάνω από αυτούς. Η ύπαρξη ψυγείου και κουζίνας πλήρως εξοπλισμένης δίνει τη δυνατότητα για την συντήρηση αλλά και την παρασκευή ενός γρήγορου και εύκολου φαγητού ενώ η ύπαρξη του κλιματιστικού διατηρεί μια δροσερή ατμόσφαιρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

Moireas Apartments
Ακρογιάλι - Αβιας, Καλαμάτα
info@moireaskalamata.gr
Τηλ.: 27210 58419
Κινητό: 6932 641332

www.moireaskalamata.gr