Δωρεάν Σεμινάρια: Ένα 4ημερο δωρεάν σεμινάριο για τους λάτρεις των start- ups

Δωρεάν Σεμινάρια: Ένα 4ημερο δωρεάν σεμινάριο για τους λάτρεις των start- ups

Μην το χάσετε

Οι Google Developers Thessaloniki διοργανώνουν ένα δωρεάν, τετραήμερο σεμινάριο για start-ups παρουσιάζοντας όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να δημιουργήσετε προϊόντα και να τρέξετε δικές σας start- up επιχειρήσεις.

Εργαζόμενοι της Google, σύμβουλοι επιχειρήσεων, εκπρόσωποι τεχνολογικών εταιρειών και προγραμματιστές θα μιλήσουν στο τετραήμερο δωρεάν σεμινάριο για νεοφυείς επιχειρήσεις (start ups) που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του "The Developers Playground" της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Κάθε ημέρα οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούν τις εξειδικευμένες παρουσιάσεις και ομιλίες, θα λαμβάνουν προσωπική ανάδραση από τους επιχειρηματικούς "μέντορες" και θα δουλεύουν πάνω στο εγχείρημά τους. Σκοπός είναι να το εξελίξουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τις συμβουλές των εισηγητών του σεμιναρίου.

Στο τέλος του τετραήμερου όλες οι ομάδες θα κληθούν να κάνουν το pitching μπροστά σε όλο το κοινό του Developers Playground αλλά και των επισκεπτών της Διεθνής Έκθεσης και οι καλύτερες ιδέες θα λάβουν περαιτέρω υποστήριξη για την πραγματοποίησή τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Playground μπορείτε να το βρείτε στη διεύθυνση www.gdgplayground.org ή καλέστε στο 2310-291141.