Δεν υπάρχει η ομοιότητα τους !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Δεν υπάρχει η ομοιότητα τους !!!

Like father .. like son .. είναι ολόιδιοι !!!

Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα το προηγούμενο Σάββατο το πρωί πέτυχα στην Κηφισιά στο Heaven on Earth τον αξιαγάπητο Χρήστο με τον καρμπόν 18 μηνών mini version του τον Θεούλη γιό του τον Μιχάλη.

Είναι ένας γλύκας και όταν λέμε καρμπόν ίδιος δεν κάνω πλάκα. Η γυναίκα του Χρήστου που είναι υπέρ καλλονή είχε φιλική συμμετοχή στην γέννα από ότι φαίνεται αλλά τουλάχιστον ο γιός είναι το ίδιο κούκλος όπως ο μπαμπάς. Εύχομαι το επόμενο να είναι κοριτσάκι και ίδιο με την μαμά !!!

Αυτό που μου έκανε τεράστια θετική εντύπωση είναι πως αν και ο Χρήστος ήταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο κατάμεστο Frangelico δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό, και με πολύ λίγες ώρες ύπνου έδωσε προτεραιότητα στην οικογένεια του για να πάει τον πρωινό περίπατο και εύγε του για αυτό.

Είχε πλάκα ο μικρούλης Μιχάλης και έπεται να είναι πολύ επιλεκτικός στην ζωή του πιστεύω από ότι φάνηκε μιας και επέλεγε τα αρώματα στο Heaven on Earth ένα ένα με αστείες γκριμάτσες για να μας δείξει πιο του άρεσε πιο πολύ. ( Να πάτε στο νέο κατάστημα που μόλις άνοιξε μιας και μεταφέρθηκε πριν έναν μήνα στην γωνία της οδού Λεβίδου και Αργυροπούλου).

Ο Χρήστος θα τελειώσει τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις μαζί με τον Χρήστο Χολίδη στις 27 Σεπτεμβρίου, και μέσα Οκτωβρίου θα κάνει την χειμερινή του έναρξη στο Vox μαζί με την Θεά Στέλλα Καλλή και τον αγαπημένο μου Γιώργο Γιαννιά. Είμαι σίγουρη πως αυτό το σχήμα θα είναι από τα καλύτερα του χειμώνα !!!.