Στην περίπτωση του δεν αρκεί να είναι μόνο ικανός ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Στην περίπτωση του δεν αρκεί να είναι μόνο ικανός ..

Το να είσαι ικανός δεν αρκεί .. 

Και στην περίπτωση του Δημήτρη δεν είναι ότι είναι μόνο ικανός αλλά είναι και άξιος με ταλέντο αλλά και πολύ καλό παιδί σπάνιο. Το έχω ξανά πει και θα το λέω πάντα. Θέλει πολλά cojones για να είσαι αυτοδημιούργητος και ειδικά σε αυτήν την ηλικία και με διάρκεια.

Ο Δημήτρης ξεκίνησε το πρώτο του δημιούργημα που είναι και το αγαπημένο μου, το HAMA sushi restaurant στην Γλυφάδα πριν 4 χρόνια και είναι σταθερά πρώτο στις προτιμήσεις όλων μιας και ξέρει ο κόσμος να ξεχωρίζει την ποιότητα.

Με κάθε χρόνο να υπάρχει δυναμική στον τρόπο παρουσίασης αλλά και γεύσης στην απόλυτη εξυπηρέτηση από το πάρκινγκ μέχρι το σέρβις στα πάντα όλα επιλέγει να έχει τους καλύτερους.

Αφού δημιούργησε άλλο ένα project στην καρδιά της Κηφισιάς το Rakkan για 15 μήνες απόλυτης επιτυχίας αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιο του και να συνεχίσει αυτά που θέλει να κάνει με τον τρόπο που μόνο εκείνος γνωρίζει να κάνει την απόλυτη επιτυχία έχοντας στο πλάι του συνεργάτες που του έχουν τυφλή εμπιστοσύνη μιας και ο χώρος της εστίασης είναι πολύ απαιτητικός και δεν μαθαίνετε over night.

Δημιούργησε το δεύτερο αγαπημένο μου στέκι στην καρδιά του Κολωνακίου το Li Li Shu που στην αρχή ξεκίνησε σαν Paragon Ιταλικό απόλυτο γνωρίζοντας ότι ο σεφ που είχε κλείσει για το panasian που είχε στο μυαλό του θα ερχόταν μετά από πολλούς μήνες και έτσι έκανε ένα τσακ μπαμ επιχείρημα και αυτό με απόλυτη επιτυχία. Και μετά γεννήθηκε το Li Li Shu το οποίο όσο και να θέλω να σας περιγράψω το ambience αν δεν το ζήσετε από κοντά δεν θα το καταλάβετε. Έχει μέσα 3 εκ Led φωτάκια που αλλάζουν χρώμα και σχηματίζουν ένα πανέμορφο δέντρο. Όσο και ο καλοκαιρινός κήπος τόσο ο χειμερινός χώρος είναι μοναδικοί. Το φαγητό εξαιρετικό και το σέρβις με Φίλιππο και Γιώργο δεν χάνει με τίποτα. Η κολόνα του Li Li Shu είναι ο μοναδικός Γιώργος Μακρυγιάννης που είναι όλα τα λεφτά !!!

Και με αυτά και με αυτά έφτασε η ώρα να κάνει και το απωθημένο του ένα Club στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ στο παλιό θρυλικό Dragoste. Και το όνομα αυτού NID που στα Γαλλικά σημαίνει φωλιά. Και έτσι λοιπόν σε μόλις ούτε 10 μέρες ζωής η απόλυτη Αθηναϊκή φωλιά για όλη την ευρύτερη παρέα της Αθήνας δημιουργήθηκε με έναν απίστευτο θετικό απόηχο.

Αλλά όοοοχιιιι ο Δημήτρης δεν μπορεί να αρκεστεί μόνο εκεί .. έπεται και συνέχεια .. Σε λίγο καιρό το άλλοτε και αυτό θρυλικό Ten στο Κολωνάκι μετατρέπεται σε μοναδική κουζίνα που θα ταξιδέψει όλους τους απαιτητικούς ουρανίσκους με γεύσεις από Τζαμάϊκα, Περού και Μεξικό ..

Μοναδικό του στήριγμα στην ζωή του είναι η μοναδική του μητέρα η Χριστίνα που είναι η ζωή της όλη. Αν σε κάποιον οφείλονται οι αρχές και οι τρόποι του Δημήτρη είναι στο Χριστινάκι που η καρδούλα της και η ψυχή της ξέρει πως 28 χρόνια τα έχει καταφέρει να δημιουργήσει τον απόλυτο Κύριο!!! ( και κορίτσια είναι και απόλυτος εργένης και πέφτει διπλό σκανάρισμα και από την Χριστίνα και από εμένα για να εγκρίνουμε τις υποψήφιες νύφες ..λολ ).

Σήμερα ο γλυκός μου Δημήτρης που για κάποιο λόγο του έχω απίστευτη παθολογική αδυναμία έχει την γιορτή του και θέλω να του ευχηθώ και από εδώ Υγεία πάνω από όλα σωματική και ψυχολογική ηρεμία .. ναι καλά σε ξέρω καλύτερα μια ζωή στην πρίζα θες να είσαι αλλιώς δεν μπορείς αλλά ξέρεις .. Σε αγαπώ πολύ :*