My boyfriend is out of town ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
My boyfriend is out of town ..

Και όπως πάει το γνωμικό .. Όταν λείπει η γάτα .. 

Άν και το γνωμικό λέει όταν λείπει η γάτα .. στην περίπτωση αυτή η Χριστίνα Παππά είχε την ιδέα να δημιουργήσει ένα διαφορετικό πάρτι για τις Τετάρτες για τον κόσμο που δεν βλέπει Champions League αλλά κάνει κέφι να περάσει ποιοτικά ωραία. Κοινώς να μαζευόμαστε πιο πολύ κοριτσοπαρέες και να περνάμε όπως παλιά κάτι που δεν το βλέπεις σήμερα πουθενά. Όπως καταλάβατε κορίτσια put your dancing shoes on & bring your flirt attitude with you !!!

Έτσι από την ερχόμενη Τετάρτη 5 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη θα δίνουμε όλοι ραντεβού στο αγαπημένο μου Li Li Shu. Τι διαφορετικό θα έχει από τις άλλες φορές? 'Έκτος ότι κάθε φορά θα έχει guest Dj έχοντας τον Θέμη Γεωργαντά να κάνει το ποδαρικό για τον χειμώνα, το μενού είναι Asian / Sushi Contemporary και εκτός από εστιατόριο λειτουργεί και σαν μπαρ με μοναδικά Cocktails από τους ψαγμένους μπαρίστες που έχουν. Με αρχηγό τον μοναδικό Μετρ Γιώργο Μακρυγιάννη που συντονίζει τα πάντα δεν θα σας λύψει τίποτα.

Το Li Li Shu είναι κάθε μέρα ανοιχτό (εκτός Κυριακής), από τις 7.30 το απόγευμα και το last dinner order γίνεται στις 1.

Αυτήν την Δευτέρα αλλά και την άλλη θα έχουν Live perfermance από την μοναδική Ιωάννα Σεβοπούλου.

Για κρατήσεις καλέστε στο 2107222254.

Όποιος έχει επισκεφτεί το Li Li Shu ξέρει, και είναι πολύ δύσκολο να περιγράψει κανείς το μοναδικό Ambience που έχει αλλά και τις μαγικές γεύσεις!!! Πραγματικά δοκιμάστε τα πάντα όλα !!! Η crispy duck salad, αλλά και ταKing Crab legs in ponzu lime είναι αυτό που λέμε TO DIE FOR !!!