Οι 3 αποχρώσεις του Σ ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Οι 3 αποχρώσεις του Σ ..

Είναι που τα ονόματα μας αρχίζουν από Σ αλλά και που ..

Είναι που τα ονόματα μας αρχίζουν από Σ αλλά και που .. τα μαλλιά μας έχουν και στις 3 μια διαφορετική απόχρωση με αρχηγό την Jessica Rabbit θεάρα Σίσσυ που πιο Κόκκινο δεν γίνεται και που η Loreal πέτυχε διάνα στην επιλογή της για να έχει την Σίσσυ για Εmbassodor της.

Η Στέλλα που έχει και εκείνη την απόλυτη χαίτη με φυσικά μαλλιά και πολλά και εγώ που παλεύω να μου ξανά γίνουν όπως παλιά γιατί έχασα τα 2/3 των μαλλιών μου αλλά να είναι καλά το σαμπουάν Polyhymnia της Fresh Line που σε χρόνο ντετέ ξανά βγήκαν τα μαλλιά μου με τρόπο μαγικό.

Λένε πως αν τρως σολομό που είναι πλούσιο σε ωμέγα 3 φυτρώνει τα μαλλιά και οφείλω να πω πως ισχύει γιατί έδωσα αγώνα και βρίσκομαι σε καλό δρόμο και σε συνδυασμό με την Polyhymnia που είναι οργανικό σαμπουάν σώθηκα και σας το λέω ανεπιφύλακτα πως κάνει θαύματα !!!.

Άλλο ένα Σ που μας ένωσε να βρεθούμε με τις φιλενάδες μου είναι το Soleto όπου την Τρίτη που μας πέρασε έδωσαν το παρόν για να στηρίξουν την W.I.N. Hellas στο event που κάναμε για την Παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών.

Όσο και η Στέλλα που τόσα χρόνια είναι στο πλευρό του οργανισμού μας και ιδιαίτερα στους αγώνες Beach Volley που διοργανώνουμε μια φορά τον χρόνο άλλο τόσο δίπλα μας είναι και η Σίσσυ που στο τελευταίο ημερολόγιο που φτιάξαμε φωτογραφήθηκε με τον Σωτήρη Νίνη για την καμπάνια ενάντια στην Βία.