Είναι ο Μάγος της Μουσικής !!!

Είναι ο Μάγος της Μουσικής !!!

Δεν είναι σίγουρα τυχαίο !!!

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο που θεωρώ τον Γιάννη Σαρτζετάκη τον Μάγο της Μουσικής μιας και ξέρει σε κάθε περίσταση τι ακριβώς θέλει να ακούσει ο κόσμος και πως να ξεσηκώσει το εκάστοτε κοινό.

Έχω πάει σε πολλούς γάμους και διάφορες εκδηλώσεις που έχει παίξει ο Γιάννης μουσική και το μόνο σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν ακούς το ίδιο πρόγραμμα όπως κάνουν διάφοροι Dj που παίζουν σαν να είναι κασέτα.

Πάντα ο Γιάννης με τα μουσικά του ακούσματα κάνει κεφάλια να γυρίσουν και τον κόσμο να τον θαυμάζει για τις ικανότητες του.

Με τον Γιάννη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχει σταθεί στο πλευρό της W.I.N. Hellas αφιλοκερδώς όποτε του το έχω ζητήσει ακόμα όταν την ίδια μέρα θα είχε κάποιο κερδοφόρο για αυτόν event το έχει απορρίψει πάντα για να είναι δίπλα μας και να στηρίξει το σπουδαίο εργό του οργανισμού μας δίνοντας και αυτός το δικό του στίγμα ενάντια στην Ενδο οικογενειακή βία και ενάντια στην βια των γυναικών.

Στις 18 Μαρτίου είναι το επόμενο W.I.N. Hellas project με αφορμή τα δύο κοσμήματα που έχει σχεδιάσει η Swarovski με το έμβλημα της W.I.N. όπου από τα έσοδα των πωλήσεων θα στηρίξουν για ακόμα μια φορά τον ΜΚΟ σε αυτό το τόσο ευαίσθητο και λεπτό σκοπό που προσπαθούμε τόσα χρόνια όλοι οι φίλοι μας που είναι στο πλευρό μας να βοηθήσουν.

Για το event αυτό θα σας μιλήσω σύντομα σε άλλο ποστ απλά κάντε Save the Date για τις 18 Μαρτίου στο Li Li Shu και ώρα 9.

Ο Γιάννης παίζει κάθε back to back Τετάρτη ανά Τετάρτη με τον Dj Major Sam και μας ταξιδεύουν ξεχωριστά και οι δύο με τις μουσικές τους επιλογές στο αγαπημένο μου στέκι στο Κολωνάκι το Li Li Shu.